Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26

Can't Log into c1

This is a discussion on Can't Log into c1 within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; nvm was fixed after trying for an hour...
Page: 1


  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    123

    Default Can't Log into c1

    nvm was fixed after trying for an hour

  2. #2
    Senior Member knox09's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Not there!
    Posts
    485

    Default

    fyi u weren't alone. i have same prob only c1
    Last edited by knox09; 07-12-2010 at 10:01 PM.

  3. #3
    F-ck Yeah Senior Member evilstevil's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    belgium
    Posts
    802

    Default

    still cant login e1

  4. #4
    Senior Member Phantom94's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Toronto
    Posts
    323

    Default

    i cant either :S
    C2 is fine though

  5. #5
    Rookster
    Guest

    Default

    are you all getting stuck at the character select screen like I am?

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    345

    Default

    Same thing happens to me all the time...

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    123

    Default

    Quote Originally Posted by Rookster View Post
    are you all getting stuck at the character select screen like I am?
    yes this was my prob, on c1 i was stuck at char select screen, but i could log into c2 instantly. how i fixed it was i logged on c2 went to a different zone and logged c1 and it worked. Idk if it worked because i did this or it just decided to be unbugged after an hour of trying tho lol.

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    345

    Default

    Quote Originally Posted by auburnfan870 View Post
    yes this was my prob, on c1 i was stuck at char select screen, but i could log into c2 instantly. how i fixed it was i logged on c2 went to a different zone and logged c1 and it worked. Idk if it worked because i did this or it just decided to be unbugged after an hour of trying tho lol.
    Didnt help me

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    345

    Default

    Ohh logged back to cw1, but again fking HUUUUUGE lag 1 sec after login....

  10. #10
    Rookster
    Guest

    Default

    Yeah anytime I can connect to cw1 I get huge lag. Anyone else have another possible fix for this. I've reinstalled and that didn't help it any

  11. #11
    F-ck Yeah Senior Member evilstevil's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    belgium
    Posts
    802

    Default

    yeap same thing here
    > start and server select work fine , when i choose char its gets laggy and after that it get stuck at character 99 %
    no problems to login server 2

    but i cant even login official website or forums , cannot find webpage ;S
    so i cant send a support ticket :S

  12. #12
    Senior Member knox09's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Not there!
    Posts
    485

    Default

    try this. go c2 then go to ronark land. log out then log into c1. let me know how that goes ^.^ (may still get lag though but can log c1)

  13. #13
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    123

    Default

    started happening again today. it seems to only happen in the morning. not sure if that has anything to do with this or not

  14. #14
    Rookster
    Guest

    Default

    I guess I'll wait till maintenance to see if their server resets helps it any

  15. #15
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    123

    Default

    still cant get in for more than like 4 seconds on c1 ;\

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •