Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
Like Tree1Likes

Can't start KO. Because of Win 8.1???

This is a discussion on Can't start KO. Because of Win 8.1??? within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; So I have been trying some tricks n what not and it seem like the game wont run, and the ...
Page: 1


  1. #1
    Senior Member Ganzah's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Next to my neighbors, Also Sweden
    Posts
    315

    Exclamation Can't start KO. Because of Win 8.1???

    So I have been trying some tricks n what not and it seem like the game wont run, and the only reason why, that I can think of, is because of my Windows 8.1. Nothing happens when I press start, client just disappears(normal)
    Any ideas?

  2. #2
    Banned Senior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    458

    Default

    Well theres problem atm. Lags/DC.

  3. #3
    Senior Member Ganzah's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Next to my neighbors, Also Sweden
    Posts
    315

    Default

    Oh so this might be experienced by others at this time aswell? So wait and try later?

  4. #4
    Senior Member Ganzah's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Next to my neighbors, Also Sweden
    Posts
    315

    Default

    Well even if there's lag/dc shouldn't I atleast come to the signing in screen? I mean literally nothing happens when I press "START".

  5. #5
    Banned Senior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    458

    Default

    Its ok now, try it.

  6. #6
    Senior Member Ganzah's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Next to my neighbors, Also Sweden
    Posts
    315

    Default

    Damn, still nothing happens after start. Thanks for the reply tho

  7. #7
    Senior Member Ganzah's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Next to my neighbors, Also Sweden
    Posts
    315

    Default

    Still need help..

  8. #8
    Senior Member Lewis's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    55

    Default

    I know its dumb. But try running with windows xp/7 compatibility.

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Slovakia
    Posts
    464

    Default

    Quote Originally Posted by Ganzah View Post
    So I have been trying some tricks n what not and it seem like the game wont run, and the only reason why, that I can think of, is because of my Windows 8.1. Nothing happens when I press start, client just disappears(normal)
    Any ideas?
    same for me in win 8.1

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    138

    Default

    I got no problem running it on windows 8.1 though

  11. #11
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Slovakia
    Posts
    464

    Default

    Quote Originally Posted by Merkava View Post
    I got no problem running it on windows 8.1 though
    up to date with windows updates? what about windows defender, firewall etc? using laptop or PC?

  12. #12
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    138

    Default

    Quote Originally Posted by brutalsnake View Post
    up to date with windows updates? what about windows defender, firewall etc? using laptop or PC?
    All updated , i did turn off firewall since it deletes the .exe
    and using a laptop Z510 lenovo.
    You should turn all off , extract and try loggin if u still having problems , give me ur teamviewer later ill check the problem.

  13. #13
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Slovakia
    Posts
    464

    Default

    Quote Originally Posted by Merkava View Post
    All updated , i did turn off firewall since it deletes the .exe
    and using a laptop Z510 lenovo.
    You should turn all off , extract and try loggin if u still having problems , give me ur teamviewer later ill check the problem.
    doesnt delete the .exe for me O.o, anyways i tried turning it off and it still has the same behavior.

    i dont really care that much to even try reinstalling USKO with turned off firewall, was just trying to help Ganzah -,-

  14. #14
    Adi
    Adi is offline
    Justice. Senior Member Adi's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Israel
    Posts
    3,372

    Default

    I'm running KO on W8.1 as well and it works just fine.. all updates installed and so on.
    Try looking into this topic :
    Problem logging in the game


    I think he had the same problem that you did, he solved it by taking a specific file from Kingdom Online.
    It might solve it for you as well.

  15. #15
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Slovakia
    Posts
    464

    Default

    Quote Originally Posted by Adi View Post
    I'm running KO on W8.1 as well and it works just fine.. all updates installed and so on.
    Try looking into this topic :
    Problem logging in the game


    I think he had the same problem that you did, he solved it by taking a specific file from Kingdom Online.
    It might solve it for you as well.
    looks like it might, but downloading kingdom online for 1.5mb file kinda sucks O.o

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •