Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

cannot connect to FTP server

This is a discussion on cannot connect to FTP server within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; i keep getting this error . it there maintenance going on or is it just me?...
Page: 1


  1. #1
    Banned for scamming.
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    206

    Default cannot connect to FTP server

    i keep getting this error .

    it there maintenance going on or is it just me?

  2. #2
    Senior Member iAmGod's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Brazil
    Posts
    404

    Default

    I have the same problem!!
    When I enter say for do donwload in web page but dong go!!
    Is manutence or wht??

  3. #3
    Odi
    Odi is offline
    Banned Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Poland
    Posts
    347

    Default

    Prolly login is down ;p or k2 sucks balls nd do maintenance for whole day pff..

  4. #4
    PurEppOwnage
    Guest

    Default

    Just keep trying
    Probably alot of people that are trying to dload the patch.
    It will work after a while

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    New york
    Posts
    101

    Default

    this is fustrating, now some thing came up asking to unsert disk o.O wtf?

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    germany for teh win
    Posts
    111

    Default

    pff i got the same error.

  7. #7
    Banned for scamming.
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    206

    Default

    dont thikn there is a patch lol
    well i just bypassed luncher and it worked for me

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    New york
    Posts
    101

    Default

    u mean that shortcut thing, thats on the top of the techsupport page?

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    NYC
    Posts
    54

    Default

    Quote Originally Posted by HeHoTo View Post
    dont thikn there is a patch lol
    well i just bypassed luncher and it worked for me
    how do you bypass launcher? and yea it says to download it again =s im gonna wait till later i hope its only til they are done with maintenance or whatever

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Norway
    Posts
    108

    Default

    maybe this will help
    King of Knight - Patch #1850

  11. #11
    Banned
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    germany for teh win
    Posts
    111

    Default

    stilll have the problem since 12 hours.. i cant log into game..

  12. #12
    Banned Senior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    235

    Default

    you need to download patch 1850 to fix this problem

    go on the knight online data, then server, and it says 1849 chage to 1850 after you download patch 1850.

    this is patch 1850 http://kingofknight.com/patches2/us/patch1850.zip

    and if u have same problem next time go on kingofknight.com
    Last edited by kingoftheworld; 10-01-2010 at 07:42 PM.

  13. #13
    Banned
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    germany for teh win
    Posts
    111

    Default

    yea but the problem was that i resinstalled it so i have need like 30 patches, i wont go trough that pain..

    i just put my system back 3 days ago and it got fixed now.

    thx anyways for helping

  14. #14
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    NYC
    Posts
    54

    Default

    yea thats what i just did i patched manually all the patches from 1800 to 1850 lol and now it works fine XD

  15. #15
    Senior Member KomandoStyle's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    France
    Posts
    70

    Default

    i got rhe same problem k2 suck

Page 1 of 2 12 LastLast

LinkBacks (?)

  1. Hits: 2
    11-19-2012, 01:35 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •