Results 1 to 6 of 6

Cant Register ... ''error'' in officals ..

This is a discussion on Cant Register ... ''error'' in officals .. within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Yo... I tried lately few times making a register and it gives me an error : ''We cannot register you ...
Page: 1


  1. #1
    Banned Regular Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    393

    Default Cant Register ... ''error'' in officals ..

    Yo... I tried lately few times making a register and it gives me an error : ''We cannot register you at this time. For more information, please refer to our privacy policy and terms of use.''

    It's not only for me , 5x friend tried lately and they all failed @ making register ...

    some1 knows how to fix it ?

    ty.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    70

    Default

    did you try restarting your router or using different web browser?

  3. #3
    Banned Regular Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    393

    Default

    tried everything ... friends aswell ( chrome , mozilla , different router/ip (got 2x ips in my home) and explorer ) ..

  4. #4
    Senior Member 4YouNoHealStupiD's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    857

    Default

    this happens sometimes ..

  5. #5
    Banned Regular Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    393

    Default

    bump .... some1 has to know ?

  6. #6
    scrubnub Senior Member Rizzy's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    724

    Default

    It works for meh

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •