Results 1 to 11 of 11

Cant speak in Ventrilo

This is a discussion on Cant speak in Ventrilo within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; hello, im having a problem, I cant speak in ventrilo while im in ko, do any one of you know ...
Page: 1


  1. #1
    nato
    Guest

    Default

    hello, im having a problem, I cant speak in ventrilo while im in ko, do any one of you know how to solve it?

  2. #2
    PFC Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    MyFreeCams
    Posts
    333

    Default

    hello, im having a problem, I cant speak in ventrilo while im in ko, do any one of you know how to solve it?[/b]
    i have same problem and dunno how fix it

  3. #3
    nato
    Guest

    Default

    Help us!! ahh - Bump

  4. #4
    nikolap1
    Guest

    Default

    do either of you have windows vista? vent and windows vista have problems.

  5. #5
    Senior Member assas62's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    MN
    Posts
    703

    Default

    make sure "enable outgoing voice communications" is checked ;p

  6. #6
    From the beginning Senior Member EG4L's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    England
    Posts
    2,119

    Default

    if your vista, run ventrilo as administrator or it wont work whilst your tabbed onto ko

  7. #7
    Senior Member RunThrew's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Florida
    Posts
    729

    Default

    if your vista, run ventrilo as administrator or it wont work whilst your tabbed onto ko[/b]
    Yup run as administrator =P

  8. #8
    Aba
    Guest

    Default

    yep...I had this problem too when I got vista, like they said, run as administrator and you're good.

  9. #9
    nato
    Guest

    Default

    Sweet, its working. Ty for helping guys. <3

  10. #10
    atomo
    Guest

    Default

    thank you man for the tip...
    i run ventrilo as administrator and runs really nice.
    but still i cannot speak without pressing "hotkey"
    no handsfree mode...
    anyone knows any solution??

  11. #11
    atomo
    Guest

    Default

    thanks to batouska i set up the sensitivity and the outbound amplifier

    bato thanks dude

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •