Results 1 to 15 of 15

computer restart when launching ko?

This is a discussion on computer restart when launching ko? within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; any1 else getting this?...
Page: 1


  1. #1
    Rinzler Senior Member XApolloX's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    OHIO
    Posts
    501

    Default computer restart when launching ko?

    any1 else getting this?

  2. #2
    Android Man Senior Member E Mon's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Mother of the world
    Posts
    582

    Default

    its working fine with me

  3. #3
    John Senior Member NaturalBornKillah's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Thessaloniki,Greece
    Posts
    419

  4. #4
    Mes
    Mes is offline
    Senior Member Mes's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Poland
    Posts
    302

    Default

    what u mean restart ? :P

    few months ago i had a problem, cuz when i was lanching K0 Blue screen appered (restart PC) :P

  5. #5
    BANNED FOR SCAMMING! Senior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    83

    Default

    Had the problem but just went away for me after the patch.

  6. #6
    Senior Member Renno's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    57

    Default

    I have same problem , blue screen + restart when try run ko
    try to disable your antivirus and run ko again , its working on my pc

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    892

    Default

    i had it but i re-installed and it went away, now i have a weird one of getting dced 2-3 times completely from my internet from everything wen in ko a day.

  8. #8
    EnormeForza
    Guest

    Default

    I have the same problem
    Dunno what to do. I saw what "solution" at gamefirst's forum but its not helping..

    Any ideas?

  9. #9
    Senior Member BloodyCurse's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    1,263

    Default

    Me2t ....

  10. #10
    ThePenguin Senior Member ravizzl's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    North Pole
    Posts
    270

    Default

    I used to have the exact same problem , i deleted my virus scan ( AVG virusscan) and it worked fine.

  11. #11
    tarek23
    Guest

    Default

    this might because virus scan your pc or you have to change your Vega

  12. #12
    ThePenguin Senior Member ravizzl's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    North Pole
    Posts
    270

    Default

    Another possibility can be that ur pc is overheated and crashes.

  13. #13
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    215

    Default

    Open KO folder , open server file , change [Version]
    Files=1870 to 1869 apply change and close. Go to launcher , launcher dowloand patch 1870 and i think all be fine.

  14. #14
    EnormeForza
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by ciekawy View Post
    Open KO folder , open server file , change [Version]
    Files=1870 to 1869 apply change and close. Go to launcher , launcher dowloand patch 1870 and i think all be fine.
    seems like it works, or its just luck that I could login, thank you anyway

  15. #15
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    215

    Default

    Yep its work but next restart you pc you need the same operation - change 1870 to 1869 etc etc. im happy beacouse me pc work 24/7 then i restart pc sometimes only. Meby next patch fix this.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •