Page 1 of 15 1234511 ... LastLast
Results 1 to 15 of 217

DC from game after 2-3 mins

This is a discussion on DC from game after 2-3 mins within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; and again, i get DC from game after 2-3 mins, ever since new patch came out. this time i cannot ...
Page: 1


  1. #1
    didinino
    Guest

    Default

    and again, i get DC from game after 2-3 mins, ever since new patch came out.

    this time i cannot take out SP2 since its built in (last time it was the issue that caused me to dc).

    chked viruses etc...nothing.

    should i re-install? :S

    any1 else having this problem?

    p.s. sry for that post cause alot of ppl post about it and it just goes away from front page..

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    265

    Default

    idk dude me and couple friends got same prob

  3. #3
    MSZ - 006 Senior Member akutee's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Canada
    Posts
    3,948

    Default

    re-install.... if not.. then ... i really dont knwo what to do... usually re-install fixes problems for most people :S

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    265

    Default

    fyck dude im an exper i cant be fucked having this problem (bad for business)....

  5. #5
    bibilarit
    Guest

    Default

    fyck dude im an exper i cant be fucked having this problem (bad for business)....[/b]
    hi
    i have same pb since last patch: dc after 2-3 mns zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

  6. #6
    Eggybert
    Guest

    Default

    same here and it is getting anoying

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Jordan
    Posts
    103

    Default

    here 41 sec after that dc

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Jordan
    Posts
    103

    Default

    here 41 sec after that dc

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Jordan
    Posts
    103

    Default

    here 41 sec after that dc

  10. #10
    didinino
    Guest

    Default

    they patched it now, im non prem so cant chk it ^_^

    edit:
    and its not over <_<

    omfg :S screwed ftl Z:

  11. #11
    didinino
    Guest

    Default

    up since no bump option, i need some help here;Z

  12. #12
    BlackIrish
    Guest

    Default

    Its really bad stuff. I&#39;m having it recently too, DON&#39;T REINSTALL lol. Doing so will make you download the patches slow as hell, which will get stuck at 20% ><
    I&#39;m from isreal too, dunno why but we have some problems recently regarding those lags.

  13. #13
    didinino
    Guest

    Default

    i have all patches on my comp i manually DL&#39;ed them so its not a problem for me.

    any1 else with those problems? :S

  14. #14
    Banned
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Europe GR
    Posts
    115

    Default

    many ko users are experiencing these problems...
    huge lag spikes and after that dc or you can keep playing for 1-2 mins until next lag spike....
    Wait for k2 to patch it -.-

  15. #15
    didinino
    Guest

    Default

    2 patches are over for now and i still get DC from akara and logos.
    i dont get DC from girakon.

    something smells here and i dont know how.

    there must be an explanation for it and its not "K2" (well it is but i was being sarcastic ).

Page 1 of 15 1234511 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •