Page 6 of 15 FirstFirst ... 2345678910 ... LastLast
Results 76 to 90 of 217

DC from game after 2-3 mins

This is a discussion on DC from game after 2-3 mins within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; my.mouse,broke.....
Page: 6


  1. #76
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    355

    Default

    my.mouse,broke..

  2. #77
    Arthurios
    Guest

    Default

    omg :P

  3. #78
    TrustyTheClown Senior Member G3rm4n's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Germany
    Posts
    237

    Default

    pale go buy new comp and pm me for pk nubcake ... didi msn gel!

  4. #79
    didinino
    Guest

    Default

    hahaha PWNT PALE xD

    i told u its a "fix" although alot of ppl have SP2 and run ko without any problems...

    anyway,


    start-> all programs-> accessories->Accessibility -> On-Screen-Keyboard

    enjoy ur new SPACE xD

    hahaha lol xD

  5. #80
    Senior Member RunThrew's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Florida
    Posts
    729

    Default

    ZZZ im dcing as soon as i log in the game wtf going on pfft

  6. #81
    didinino
    Guest

    Default

    u mean u cant stay online for even 10 seconds?

  7. #82
    Gr33ntumb
    Guest

    Default

    i get nervous reading this , i hope it doesnt happen to me :S

    i hope you all can fix it , sorry if i am no help , my best advice , well , it broke buddys space bar

  8. #83
    Senior Member RunThrew's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Florida
    Posts
    729

    Default

    well now i can for like 2 min idk what is going on i NEVER dc it was perfectly fine lastnight now im dcing like crazy

  9. #84
    joecool2004
    Guest

    Default

    Just gonna have to wait for new patch tonight.

  10. #85
    Sεмρяε Fι Senior Member CroNe's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Belgium
    Posts
    1,255

    Wink

    i'm having the DC problem too...

  11. #86
    St0neColdKill3r
    Guest

    Default

    i'm having the DC problem too...[/b]
    Yup same here damn trash best be fixed after tonights maint.

  12. #87
    Fasza15
    Guest

    Default

    I had the same problem for a while, it turned out to be my broadband companies fault, couldn't stay connected to anything more then 4-5 min. But since there are alot of you having the same problem I don't think this is whats happening to you, let's just hope K2 fix it ASAP.

  13. #88
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    355

    Default

    hahaha PWNT PALE xD

    i told u its a "fix" although alot of ppl have SP2 and run ko without any problems...

    anyway,


    start-> all programs-> accessories->Accessibility -> On-Screen-Keyboard

    enjoy ur new SPACE xD

    hahaha lol xD[/b]
    i.cant.buy.new.keyboard.due.the.siege..and.mouse.t oo
    my.friend.gave.me.his.old.mouse..and.when.siege.br oke.i.will.buy.new.PC

  14. #89
    didinino
    Guest

  15. #90
    Niv Aslan
    Guest

    Default

    got the same problem :\ dc after 10 seconds.
    pale, do people sell keyboards and computer staff in palestine? jk :P

Page 6 of 15 FirstFirst ... 2345678910 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •