Results 1 to 14 of 14

ENGINE UPDATE

This is a discussion on ENGINE UPDATE within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; trying to download ko in my laptop and so many fucking problems i come across one and when past it ...
Page: 1


  1. #1
    Hey cutie Senior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,586

    Default

    trying to download ko in my laptop and so many fucking problems
    i come across one and when past it another one pops up

    it keeps saying engine update error. please restart game.

    ive deleted xtrap folder and the other little file. but it aint working

    any helpful sugggestions? thanks alot

  2. #2
    CurryLoverr
    Guest

    Default

    ok are u using vista?

  3. #3
    Hey cutie Senior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,586

    Default

    nope

  4. #4
    Hey cutie Senior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,586

    Default

    Need help please

  5. #5
    Hey cutie Senior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,586

    Default


  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    SoCal/AZ
    Posts
    2,264

    Default

    So right now you have no Xtrap in your KO folder? If so thats probably the reason. So reinstall the game.

  7. #7
    Hey cutie Senior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,586

    Default

    no shit, i reinstalled twice..

  8. #8
    theperfection
    Guest

    Default

    i have had that problem ...in like 1 year ago , i disabled xtrap and worked fine ...

  9. #9
    Hey cutie Senior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,586

    Default

    u disabled xtrap?

  10. #10
    theperfection
    Guest

    Default

    aka third party tool

    Or

    Click on Internet Explorer then go > File >Work Offline and stay on Offline mod

  11. #11
    Hey cutie Senior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,586

    Default

    AND This helps with xtrap bypass..?

  12. #12
    Hey cutie Senior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,586

    Default

    zzz really need help :S

  13. #13
    Hey cutie Senior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,586

    Default

    LMFAO AFTER LIKE 3 WEEKS OF TRYINNG TO FIX THIS PROBLEM ADN GIVING UP I JUST WENT TO COMMAND PROMP AT FLUSHED DNS, AND NOW ITS WORKING... WOW WHAT AN EPIC RETARDATION

  14. #14
    mammlea2
    Guest

    Default

    Repair does the same as flush dns plus some other good stuff

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •