Results 1 to 9 of 9

EUKO has Detected a Bug?

This is a discussion on EUKO has Detected a Bug? within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; This happens every time I log in.. KO will run about 3 mins then this pops up.. I've disabled all ...
Page: 1


  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    62

    Default EUKO has Detected a Bug?

    This happens every time I log in.. KO will run about 3 mins then this pops up..

    I've disabled all Internet Explorer Add-ons and Windows is up to date.. no clue whats going on (I even did a clean re-install of Windows 7)


  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    62

    Default

    It has to be something with this computer, either a setting or the hardware itself..

    I downloaded EUKO onto my Laptop and the game runs perfectly fine, so I copied the file and saved it onto my desktop, still have the same problem..

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    391

    Default

    If you see my post "Crashing" mine was doing the same thing and I was right by the anvil just as you are. Try restarting your computer and then when you log run away from the anvil as fast as you can. That seem to fix it for me.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    62

    Default

    Quote Originally Posted by Eye4Eye View Post
    If you see my post "Crashing" mine was doing the same thing and I was right by the anvil just as you are. Try restarting your computer and then when you log run away from the anvil as fast as you can. That seem to fix it for me.
    I get this error even when I'm in Folk/Luff/Eslant

  5. #5
    Da Camel Senior Member Killing spree's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,078

    Default

    I had the same the last time i tried logging on EUKO, kinda gave up on trying to find the solution xD

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Poland
    Posts
    230

    Default

    you need use koxp only koxpers can play legal and normal in euko w/o dc etc

  7. #7
    Legit Good Gun Senior Member bladegreat's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Behind you .. no homo
    Posts
    95

    Default

    Happens to me all the time aswell, i found a solution tho: dont log euko :3 - no really it used to happen aswell for me, it doesnt anymore tho no idea why, it most likely came entering merchants.
    I wouldnt be surprised if it was a 64-bit issue, i say without knowing what you run.

  8. #8
    Ancient Tribesman Moderator Darken's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    In deep d4rk forest, with thick mists is something valuable hidden.The Village of Golden Tribesman
    Posts
    1,311

    Default

    I have same crap. Tried everything, nothing works. Btw I have this at usko also...

  9. #9

    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    1

    Default

    I have this bug too
    Windows 7 Ultimate 64 Bits
    Process:
    Windows defender and firewall disable
    Avast 8
    Team speak 3
    Dropbox
    Logmein

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 01-21-2013, 11:00 PM
  2. Euko> hack detected !!!
    By Annually Retentive in forum General Chat
    Replies: 10
    Last Post: 01-09-2013, 05:15 AM
  3. XTrap: An abnormal Process has been detected
    By Zaczaco11 in forum Tech Support
    Replies: 49
    Last Post: 03-31-2008, 11:25 PM
  4. anyone has got this bug?
    By whassup in forum General Chat
    Replies: 1
    Last Post: 11-18-2007, 04:59 PM
  5. An Abnormal memory access has been detected WTF
    By collision in forum Tech Support
    Replies: 1
    Last Post: 02-23-2007, 09:28 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •