Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40

Failed to initialize APR

This is a discussion on Failed to initialize APR within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; I found that if I restore apr.sys, it won't give me the option to not quaratine it again, but what ...
Page: 3


  1. #31
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    211

    Default

    I found that if I restore apr.sys, it won't give me the option to not quaratine it again, but what you can do is under files and configuration, turn off virus/spyware/system guard protection, just long enough to hit start, then kick them back on. with mcafee it's not turning the program off just switch clicking on and off from within the program, very quick and easy, it's not like other programs where you have to close them out completely. just remember to restore apr.sys first.

  2. #32
    a.k.a Hooligan Senior Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Finland
    Posts
    239

    Default

    New patch same error whee god damn they keeps failing with their patches. :angry:

  3. #33
    @zn_jinx-Theone
    Guest

    Default

    New patch same error whee god damn they keeps failing with their patches. :angry:[/b]
    Not the same error it just happens after you hit start now :P

  4. #34
    PriestOfShadows
    Guest

    Default

    Ctrl+Alt+Delete

    Select Your anti virus

    go to process> end process


    If that doesnt work and you have McAfee,

    double click the Red M in the bottom right corner of your screen in the toolbar.
    go to advanced setup> Configure > Computers and Files > go to Virus Protection and disable it....


    WOO HOO FTW

  5. #35
    a.k.a Hooligan Senior Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Finland
    Posts
    239

    Default

    Ctrl+Alt+Delete

    Select Your anti virus

    go to process> end process
    If that doesnt work and you have McAfee,

    double click the Red M in the bottom right corner of your screen in the toolbar.
    go to advanced setup> Configure > Computers and Files > go to Virus Protection and disable it....
    WOO HOO FTW[/b]
    Well that works on 32-bit windows but not on 64-bit xp

  6. #36
    Senior Member cizia's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Poland
    Posts
    2,929

    Default

    ok so:

    got NO AV
    got NO SpyWare
    got NO koxp
    got NO tbl
    got NO Vista
    and Im getting this shit every time I relog ... I have to try like 10 times to make it work ....

  7. #37
    D4rkBP
    Guest

    Default

    I also have none of the above, and I still can't log on. I haven't played in 2 weeks >.>

  8. #38
    @zn_jinx-Theone
    Guest

    Default

    yep this is getting really lame haven't been able to log in since patch 34 wasted all my plat premium. Just another way K2 screws you.

  9. #39
    rageer
    Guest

    Default

    OMFG ALEX where have you been we thought you've been arrested for drug trafficking LOL get on MSN![/b]
    that's not our beloved alex. that's an imposter. jk , someone else who took his usual sn.

  10. #40
    @zn_jinx-Theone
    Guest

    Default

    that's not our beloved alex. that's an imposter. jk , someone else who took his usual sn.[/b]
    Yea i edited my post. h34r:

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •