Results 1 to 8 of 8

Fraps recording FPS is determined by...?

This is a discussion on Fraps recording FPS is determined by...? within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Probably a sum of every component, but is there one that actually improves fraps recording performance the most? CPU RAM ...
Page: 1


  1. #1
    Amuse me Moderator razor's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    7,647

    Angry Fraps recording FPS is determined by...?

    Probably a sum of every component, but is there one that actually improves fraps recording performance the most?

    CPU
    RAM
    GPU
    Hard drive

    upgrading gpu and maybe hard drive today so id be mad if i still had shitty FPS while recording.

    i need 25-30 while in deep action at least (KO)

  2. #2
    Genius Senior Member ExclusiveBastard's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,279

    Default

    make sure ur ram is 4gb+

    & upgrade ur gpu/hard drive then u'll probably be fine for 30 fps, im going 120 fps myself and im using

    intel(R) core(TM) 2 extreme CPU Q6850 @ 3,00 GHz
    got 6GB memory
    NVIDIA GeForce 8800 GTS @640 mbs , graphic card

  3. #3
    Amuse me Moderator razor's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    7,647

    Default

    motherboard wont support more than 2gb so...

  4. #4
    Genius Senior Member ExclusiveBastard's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,279

    Default

    Quote Originally Posted by razor View Post
    motherboard wont support more than 2gb so...

    im doing 120 fps with 6gb, think ull make it with 2gb


    btw: ur CPU is over 2GHZ ? cause thats kinda needed

  5. #5
    Amuse me Moderator razor's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    7,647

    Default

    yes, its 3ghz but its old. im gonna upgrade it aswell but not today

    pentium IV lol

  6. #6
    Genius Senior Member ExclusiveBastard's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,279

    Default

    pentium with 3ghz ? u must be a hacker lol..

    anyway 3ghz/2gb/higher (new) gpu will be fine for 30-60 fps

  7. #7
    Banned
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    9

    Default

    hey razor did you quit usko? are you playing euko? did you sell your rogue on carnac west server?

  8. #8
    Amuse me Moderator razor's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    7,647

    Default

    yes, yes (temporarily), and yes.

Similar Threads

  1. Fraps/Record Program
    By Perkenso in forum Media
    Replies: 4
    Last Post: 02-20-2008, 09:49 PM
  2. Request: /moviemode fraps,records
    By Terrorblade in forum Media
    Replies: 3
    Last Post: 02-01-2008, 02:59 PM
  3. Any Other Recording Programs other than Fraps and GameCam?
    By sir_locksley in forum Tech Support
    Replies: 5
    Last Post: 10-23-2007, 07:29 PM
  4. FPS @ fraps
    By black_11 in forum Tech Support
    Replies: 0
    Last Post: 01-11-2007, 11:13 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •