Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32

getting better my computer

This is a discussion on getting better my computer within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; here is a photo of my computer : I have 2 slots for memory rams and each slot has one ...
Page: 1


  1. #1
    NaidenZ
    Guest

    Default

    here is a photo of my computer :





    I have 2 slots for memory rams and each slot has one memory ram of 512 mb that's why I have 1 gb
    what I should buy ?

    I have like 20 fps only when I'm with guncam on (record mode) >_> and sometimes like 10 if there is many ppl .... even sometimes 5 =(
    and without 50 fps... >_> T_T


    and that's make me sick u.u,

    so I really would like to know what I need to buy for my computer =(
    I can spend like 300-400

    Thanks

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Finland
    Posts
    288

    Default

    better processor wont make your ko run better

    graphic card is enough but could be better if u wanna improve fps

    1000 RAM is quite low atleast get another 1000 more

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    McTasty!
    Posts
    907

    Default

    might as well get 2 gig ram extra since windows can only use 3 gig so

  4. #4
    Call me Ghosty Senior Member SuperGhost's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,913

    Default

    I hope you are not even looking at your computer at that resolution :S 1280x1024 ( If it's just to show max resolution of your graphic card its fine, otherwise .......)

  5. #5
    NaidenZ
    Guest

    Default

    I hope you are not even looking at your computer at that resolution :S 1280x1024 ( If it's just to show max resolution of your graphic card its fine, otherwise .......)[/b]
    what is wrong with my resolution ?

    I always use this resolution :X h34r:

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Italy
    Posts
    819

    Default

    add 1gb of ram and ull be ok

  7. #7
    evilwevel
    Guest

    Default

    and remember that the fps drops are due to the game itself.

    i get like 5 fps to sometimes and i can play the latest games in high res. and high fps. (counter strike source was 550 fps last night)

  8. #8
    NaidenZ
    Guest

    Default

    added something :


    my motherboard has 2 slots for memory rams , and each slot has a ram of 512 ( that's why I have 1gb ram as you can see)

    now , if I buy one ram of 1gb, I'll have 1.5gb then ...

    what about if I buy one ram of 2 gb?I think they exist right ? and how much they worth ? :X

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Finland
    Posts
    288

    Default

    2gb DIMMs do exist and they cost a bit more than 2 x 1000 DIMMs

  10. #10
    Call me Ghosty Senior Member SuperGhost's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,913

    Default

    what is wrong with my resolution ?

    I always use this resolution :X h34r:[/b]
    It's really really bad for your eyes... It's like going blind in slow motion. What's the refresh rate of your monitor?(60,80,100 hertz)

  11. #11
    NaidenZ
    Guest

    Default

    It's really really bad for your eyes... It's like going blind in slow motion. What's the refresh rate of your monitor?(60,80,100 hertz)[/b]
    this you mean right? :X

    60 then

  12. #12
    shankster
    Guest

    Default

    HIS EYES ARE BLEEDING.

  13. #13
    booja03
    Guest

    Default

    ure graphics card is fine, i would upgrade the ram by taking out botht the 512 sticks and replacing them with 2x 1024Mb sticks, this will increase system performance quite alot and they are quite cheap, in pounds its around 80 - 110, i dont know the exchange rate but its around that, then i would save up and then buy a new processor, a cheap one like an E6600 or something

  14. #14
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    767

    Default

    the best is to use 2 dimm ports, buy 2x1gb memorys and check so you are using the right type,then sell ure old ones on ebay or something.

    im not sure if more ram will solve your problem while recording.

  15. #15
    NaidenZ
    Guest

    Default

    can't I buy one ram of 1 gb and another ram of 2gb ? xD

    I&#39;ve saw they exist X: but wondering how much they worth ><

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •