Results 1 to 7 of 7

Help with HotSpot Shield

This is a discussion on Help with HotSpot Shield within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; It doesn't work. I open up HSS before opening the launcher and it fails to connect to the server. If ...
Page: 1


  1. #1
    Just do it Senior Member thing's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Floridaaaaa
    Posts
    1,432

    Default Help with HotSpot Shield

    It doesn't work.

    I open up HSS before opening the launcher and it fails to connect to the server.

    If I wait till I'm at the login screen to turn on HSS then it fails to connect to the log in server.

    There is a random 1/50 chance that it works.. I need a solution to the other 49, thanks!
    Last edited by thing; 11-19-2011 at 12:15 AM.

  2. #2
    I am Timmeh Senior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    1,152

    Default

    Quote Originally Posted by thing View Post
    It doesn't work.

    I open up HSS before opening the launcher and it fails to connect to the server.

    If I wait till I'm at the login screen to turn on HSS then it fails to connect to the log in server.

    There is a random 1/50 chance that it works.. I need a solution to the other 49, thanks!
    same thing happened to me

  3. #3
    Just do it Senior Member thing's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Floridaaaaa
    Posts
    1,432

    Default

    And how did you fix it?

  4. #4
    From Bankrupt to Blue Sky Senior Member Riley's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Jersey
    Posts
    252

    Default

    You have to turn it on RIGHT after you click connect on the launcher. I'm pretty sure the discrepancy with IP's for hack shield causes it to fail. I have no issues at all the way I do it.

  5. #5
    Just do it Senior Member thing's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Floridaaaaa
    Posts
    1,432

    Default

    Wow, it works. Thanks

    Smasher, this is me saving $10/month
    Last edited by thing; 11-19-2011 at 01:56 PM.

  6. #6
    501
    Guest

    Default

    try to wait a few minutes before you open the launcher and after closing it too....you have to wait before your windows gets connected to your new connection....you dont see the ! sign on the connection but wait

  7. #7
    VictorAER
    Guest

    Default

    sorry what? how can i do it?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •