Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32

Help me please!

This is a discussion on Help me please! within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; So basically, my old computer is a piece of shit. It had 250GB of memory, 512MB of ram, shitty graphics ...
Page: 1


  1. #1
    J
    J is offline
    Senior Member J's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    It's hot here
    Posts
    3,029

    Default Help me please!

    So basically, my old computer is a piece of shit. It had 250GB of memory, 512MB of ram, shitty graphics card, shitty everything. Anyways, I went out and bought a new computer. 6GB's of RAM, 1TB memory, Quad core processor 2.9ghz. So I was thinking to myself, I'm going to load into KO in like 3 seconds and have no lag and blah blah blah. But no. I load in just as slow as my other computer, and have the same lag spikes as my old computer.

    Can anyone help me?

  2. #2
    ಠ_ಠ Senior Member loveya's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Norway
    Posts
    1,525

    Default

    New modem maybe?

  3. #3
    J
    J is offline
    Senior Member J's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    It's hot here
    Posts
    3,029

    Default

    Helpzzzzz!

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    124

    Default

    lol lag is your net's problem probably

  5. #5
    Banned for scamming.
    Join Date
    May 2010
    Posts
    142

    Default

    Im kinda sure it's your net.
    (AMD seems to load faster than Intel-computers too)

  6. #6
    KataNoob Senior Member blood_warrior's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Home
    Posts
    460

    Default

    Your internet connection should not affect your login speed.
    How long does it usually take you to login to ko?

  7. #7
    J
    J is offline
    Senior Member J's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    It's hot here
    Posts
    3,029

    Default

    With my old computer, about 2-3 minutes. With my new computer, 2-3 minutes. And my internet has nothing to do with my login in. Nor does the lag I get in game.

  8. #8
    Almighty Moderator LambOfGod's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Peru.
    Posts
    1,507

    Default

    i bet its your OS , mmmm ým výdent , you used a XP window on ur old computer(right?), and now you're using windows seven on your new computer ( wich is totally a fail tbh) , probably ur windows hasnt been set'ed up correctly that's why your OS isnt working "NORMALY" with your graphic card , that0s why ur ko doenst load quickly , even tho the first LOG always is lag.

  9. #9
    PFC Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    MyFreeCams
    Posts
    333

    Default

    Quote Originally Posted by J View Post
    So basically, my old computer is a piece of shit. It had 250GB of memory, 512MB of ram, shitty graphics card, shitty everything. Anyways, I went out and bought a new computer. 6GB's of RAM, 1TB memory, Quad core processor 2.9ghz. So I was thinking to myself, I'm going to load into KO in like 3 seconds and have no lag and blah blah blah. But no. I load in just as slow as my other computer, and have the same lag spikes as my old computer.

    Can anyone help me?
    whats ur graphic card , what ur OS ?

  10. #10
    J
    J is offline
    Senior Member J's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    It's hot here
    Posts
    3,029

    Default

    I'm using windows 7. On my old computer I was using Windows XP. And my graphics card is: ATI Radeon HD 4200.

  11. #11
    PFC Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    MyFreeCams
    Posts
    333

    Default

    Does this happend only with ko ? , have u ever tried other game , lagging too ?
    i dont use windows seven so i can't help u out there , but for ur computer spec , u should use vista or seven , xp would be useless with these computer spec , have u tried to patch up ur ko with the fast loading from KOK ?

  12. #12
    J
    J is offline
    Senior Member J's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    It's hot here
    Posts
    3,029

    Default

    All my other games load really quick and I have almost no lag. It's just KO. And yeah, I downloaded the fast patch from KOK.

  13. #13
    Justin Oreos Senior Member sleven07's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Minnesota
    Posts
    1,360

    Default

    make sure to pass ko as exceptions thru all ur antivirus, and also go into properties of the launcher and the client itself and run as admin. it reduced some of the lag i was getting. and i run Windows 7, 8gig ram and ATI radeon as well

  14. #14
    J
    J is offline
    Senior Member J's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    It's hot here
    Posts
    3,029

    Default

    Yeah I know, I've done that. It's still not working.

  15. #15
    J
    J is offline
    Senior Member J's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    It's hot here
    Posts
    3,029

    Default

    Ran my whole computer for spyware, viruses, and anything and everything and cleaned my whole computer. I still get lag in game, it still takes me awhile to log in (Not as bad anymore)

    I still don't know what it is that's making me lag in game and taking awhile to load in.

    I timed my log in and it takes me 1:35 from me clicking on the icon on my desktop to being in game.

    Loading into an empty spot
    Edit #1 - 1:08
    Edit #2 - 1:04
    Edit #3 - 1:01
    Edit #4 - 1:00

    Loading into Moradon
    Edit #5 - 1:27
    Edit #6 - 1:18
    Edit #7 - 1:19
    Edit #8 - 1:18

    I now realize, my loading time isn't half bad. But I know it SHOULD be faster.
    But it doesn't change the fact I still lag in game.
    Last edited by J; 09-23-2010 at 04:38 AM.

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •