Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 46 to 60 of 67
Like Tree2Likes

How to save the skillbar - For those of you sharing characters

This is a discussion on How to save the skillbar - For those of you sharing characters within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; My game keeps crashing after I did this any sollution? Or just clean install?...
Page: 4


  1. #46
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    51

    Default

    My game keeps crashing after I did this any sollution? Or just clean install?

  2. #47
    /Quit_Game Senior Member sonvicky's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    1,031

    Default

    Your game crashing shouldn't have a single thing to do with the registry edit as I've described it in this topic.

    Your game crashes.. Crashes where/when? During loading? At certain spots, zones? You'll need to be more specific, perhaps even start a new topic OR, you can do a reinstall and hope it fixes it. Either way, this tutorial in no way can or even should be able to make your game crash.

  3. #48
    Banned Regular Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Somewhere Filthy
    Posts
    505

    Default

    and hen i dnt have Knightonline under Software what happens?
    i am sharing i tired of changing skill bar becuase he uses a wack ass skill bar setup lol

  4. #49
    Banned Regular Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Somewhere Filthy
    Posts
    505

    Default

    nvm figured it out..

  5. #50
    /Quit_Game Senior Member sonvicky's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    1,031

    Default

    This guide was made to work with the versions BEFORE the "Under the castle"-expansion (or as USKO call it, renewal patch or some crap like that).

    It will be updated sooner or later, either by me or anyone else that is interested in doing so, until then it will NOT save your skillbar and you will need to redo it each time you logg in (if you have a sharer who has his own skillbar).

  6. #51
    Senior Member WnxMiqdad's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    London
    Posts
    1,706

    Default

    HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE>Wow6432Node>KnightOnli ne

    you will find it in here

  7. #52
    Senior Member m4tr3r0's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Lima - Peru
    Posts
    575

    Default

    Did someone found the answer for Win7 -> New USKO patch? =/

  8. #53
    Banned Senior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,080

    Default

    could any one update for windows 8?

  9. #54
    Senior Member WnxMiqdad's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    London
    Posts
    1,706

    Default

    heard they bringing back start button for windows 8 in next patch

  10. #55
    Banned Senior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,080

    Default

    Quote Originally Posted by WnxMiqdad View Post
    heard they bringing back start button for windows 8 in next patch
    hope so btw do u know how to do this on windows 8?

  11. #56
    Senior Member NyppaN's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Sweden
    Posts
    281

    Default

    anyone know if you can do anything like this on the new bug? I lose all skills when i relog :/ looks like Im not the only one with this problem eather

  12. #57
    Senior Member MASTERSLAVE's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Lower Saxony - Germany
    Posts
    141

    Default

    Quote Originally Posted by NyppaN View Post
    anyone know if you can do anything like this on the new bug? I lose all skills when i relog :/ looks like Im not the only one with this problem eather
    as far i know theres no way to save the skillbar anymore.
    and about you losing youre skillbar everytime.. just get faster remaking it aq

  13. #58
    Adi
    Adi is offline
    Justice. Senior Member Adi's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Israel
    Posts
    3,328

    Default

    Quote Originally Posted by MASTERSLAVE View Post
    as far i know theres no way to save the skillbar anymore.
    and about you losing youre skillbar everytime.. just get faster remaking it aq
    maybe he's not playing warrior :O?
    it might be really disturbing on other classes potato..

  14. #59
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    704

    Default

    Quote Originally Posted by MASTERSLAVE View Post
    as far i know theres no way to save the skillbar anymore.
    and about you losing youre skillbar everytime.. just get faster remaking it aq
    lol potato i'm not you, i'm not using one skill like you xD

  15. #60
    Senior Member MASTERSLAVE's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Lower Saxony - Germany
    Posts
    141

    Default

    Quote Originally Posted by ™Infected™ View Post
    maybe he's not playing warrior :O?
    it might be really disturbing on other classes potato..
    Quote Originally Posted by brambor View Post
    lol potato i'm not you, i'm not using one skill like you xD
    you guys just suck thats all, on my mage i were using 5-6 skillbars. took me less then 1 min to remake them.. BB

Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

LinkBacks (?)

  1. Hits: 13
    05-26-2016, 05:27 AM
  2. Hits: 1
    05-11-2013, 05:59 AM
  3. Hits: 9
    09-27-2012, 02:48 PM
  4. Hits: 4
    05-31-2012, 08:42 AM
  5. Hits: 2
    05-01-2012, 07:43 PM
  6. Hits: 1
    07-16-2011, 04:22 PM
  7. Hits: 1
    07-16-2011, 04:21 PM
  8. Hits: 1
    07-16-2011, 04:18 PM
  9. Hits: 13
    07-16-2011, 04:10 PM
  10. Hits: 6
    07-11-2011, 09:27 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •