Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30

is it just me or server just crashed?

This is a discussion on is it just me or server just crashed? within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; today is the end of KnightOnline h34r:...
Page: 2


  1. #16
    ▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ █ 100%VOLUME Senior Member SamEs's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Bielefeld|Germany
    Posts
    1,248

    Default

    today is the end of KnightOnline h34r:

  2. #17
    ▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ █ 100%VOLUME Senior Member SamEs's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Bielefeld|Germany
    Posts
    1,248

  3. #18
    Banned
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    ISRAEL
    Posts
    2,190

    Default

    oh oke

  4. #19
    ooo
    Guest

    Default

    that will be hard for people who share account

  5. #20
    Banned
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    ISRAEL
    Posts
    2,190

    Default

    ya

    but where is the "protect my account" option?

    i don't see it :S

  6. #21
    Justin Oreos Senior Member sleven07's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Minnesota
    Posts
    1,360

    Default

    thought they might be implementing new server really fast but no...[/b]
    Lol expansion with bugs + new server = K2 fail at life and making worthwhile games

    ya

    but where is the "protect my account" option?

    i don't see it :S[/b]
    gotta log in on website and it says near the top of Mykol page

  7. #22
    Banned
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    ISRAEL
    Posts
    2,190

    Default

    ok i saw it now but when i checked before it wasn't there.. only the Get Premium thing..

    thnx

  8. #23
    Banned
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Estonia
    Posts
    2,340

    Default

    k2 hacked all accounts h34r:

  9. #24
    Banned
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    ISRAEL
    Posts
    2,190

    Default

    pff its fuked up

    after i did it it shows page can't be found

    what can i do now :S

  10. #25
    spyrskara
    Guest

    Default

    well i ahve the same problem, it gives me dc wheni select my char... any1 know how to repair it?

  11. #26
    kibal
    Guest

    Default

    well i ahve the same problem, it gives me dc wheni select my char... any1 know how to repair it?[/b]
    Same problem here ,i was in carnac-east server 2 like 16 hours ago the server crashed and since then i get dc each time i try select a char .

  12. #27
    spyrskara
    Guest

    Default

    yeah, exactly,ive just send ticket and waiting... :/

  13. #28
    iKon
    Guest

    Default

    fuk im gettin disconnect on char screen every time when i wanna enter akara, but no dc on other servers, and i wanna play akara....

    lol fukin stupid games worst every day....fukin security noobs blah blah

  14. #29
    CeReaLKiLLa
    Guest

    Default

    fuk im gettin disconnect on char screen every time when i wanna enter akara, but no dc on other servers, and i wanna play akara....

    lol fukin stupid games worst every day....fukin security noobs blah blah[/b]
    +1 same shit happening to me.

    i want to play akara...

  15. #30
    iKon
    Guest

    Default

    jajajajajajajaja

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •