Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31

KO freezing

This is a discussion on KO freezing within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; when im around a lot of graphic effects, my game tends to freeze. then i gotta shut it down with ...
Page: 1


  1. #1
    Amuse me Moderator razor's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    7,646

    Default

    when im around a lot of graphic effects, my game tends to freeze. then i gotta shut it down with WTM in order to play again.

    this is annoying and it mostly happens in the new BDWs (stupid fires all over the map).

    i usually have like 20fps+ or around that. using nvidia 8400gs (i used to have like 2x that amount of fps... thats another question)


    so yea i wanna know how to fix this stuff, does anyone have a solution?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    74

    Default

    when im around a lot of graphic effects, my game tends to freeze. then i gotta shut it down with WTM in order to play again.

    this is annoying and it mostly happens in the new BDWs (stupid fires all over the map).

    i usually have like 20fps+ or around that. using nvidia 8400gs (i used to have like 2x that amount of fps... thats another question)
    so yea i wanna know how to fix this stuff, does anyone have a solution?[/b]
    have u ever turned on frapz when it freezes?

  3. #3
    Amuse me Moderator razor's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    7,646

    Default

    nope

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Hungary
    Posts
    340

    Default

    Hi!

    With ATI video cards, ppl (like me) have weird fps problems...
    http://www.ko4life.com/forums/index....owtopic=276091

  5. #5
    Amuse me Moderator razor's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    7,646

    Default

    yea too bad im using nvidia as i stated above.

    oh and i just got another fucking game freeze in the middle of bdw after getting tped with the purple animation.

  6. #6
    ILoveYouToo
    Guest

    Default

    Could possibly be your video card going bad. Reinstall your drivers and make sure you get the most up to date ones. Defrag your drives also. If that doesn't work i'd probably look into buying a new card.

  7. #7
    Senior Member BloodyCurse's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    1,263

    Default

    Almost all players with invidia card have freez after new patch.
    K2 put new engine? (anticheat system) :x We need new drivers...

    edit:

  8. #8
    ILoveYouToo
    Guest

    Default

    I have a nvidia card and i don't have any problems so far. It may just be certain cards and/or certain drivers

  9. #9
    cigaret25
    Guest

    Default

    I have ATI graphic card, never had problem, problem for me is the hackers in game :angry:

  10. #10
    Amuse me Moderator razor's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    7,646

    Default

    btw are u nvidia users or players in general have less fps lately?

    cuz when i bought my vidcard i had like 40-48 fps near moradon arena, now i get 28-34 -_-

    edit: yes i already cleaned it. maybe new drivers?

  11. #11
    UnseeN
    Guest

    Default

    *Remove Drivers
    *Reboot
    *Download/Install new drivers
    *reboot
    *Download/Install Latest DirectX
    *reboot

    If the problem remains:

    *Defrag disc
    *reboot

    Also, you mention 8400Gs. Gs are budget models of the GT cards.
    You should always get a GT card. They are way more powerfull and usually cost like 20-30$ more.
    Btw, what other parts u got?

    -Cpu
    -MB
    -Ram

    good luck!

  12. #12
    !Premier_Assassin!
    Guest

    Default

    i guess to just try to set your settings to the lowest you can.
    i have a nvidia card from 2002 (128mb), and i get about 20-25 fps ingame.

    maybe its because i play in 16 color setttings, llol

  13. #13
    HamDude Senior Member thenerd1o2's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Jordan
    Posts
    1,405

    Default

    I have ATI graphic card, never had problem, problem for me is the hackers in game :angry:[/b]
    i do have a ATI card and i my PC keeps freezing - idk why it just happend like 2 weeks ago :S - sucks aloot

  14. #14
    Banned Senior Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Israel
    Posts
    939

    Default

    i have geforce 8600 gt and i have the same problem never had it b4 and not on private servers.

  15. #15
    Amuse me Moderator razor's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    7,646

    Default

    i guess to just try to set your settings to the lowest you can.
    i have a nvidia card from 2002 (128mb), and i get about 20-25 fps ingame.

    maybe its because i play in 16 color setttings, llol[/b]
    i use "number of effect" lowest setting, "focus distance" middle settings (cuz it would look too foggy lol)

    Also, you mention 8400Gs. Gs are budget models of the GT cards.
    You should always get a GT card. They are way more powerfull and usually cost like 20-30$ more.
    Btw, what other parts u got?

    -Cpu pIV 3.06 ghz
    -MB p17g pcchips
    -Ram 512mb FTL

    good luck![/b]
    i had no money at that time

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •