Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31

KO freezing

This is a discussion on KO freezing within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; If it freezes it gives also an error?, if yes could u reply it here? maybe we can fix it ...
Page: 2


  1. #16
    cigaret25
    Guest

    Default

    If it freezes it gives also an error?, if yes could u reply it here? maybe we can fix it together

  2. #17
    Halion
    Guest

    Default

    i have the same problem ,

    i have winxp and vista and i reinstall all Drivers, Direct ... but nothing fix =/ , in both S.O they freezes



  3. #18
    Senior Member BloodyCurse's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    1,263

    Default

    i have the same problem ,

    i have winxp and vista and i reinstall all Drivers, Direct ... but nothing fix =/ , in both S.O they freezes[/b]
    You installed new directx ?
    http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enh...ributable.shtml
    Instaling directx right now. After im going to tell you what happen with ko :P

    edit:
    new drivers + new directx + defrag disc = ko working better but still freezing ;x

  4. #19
    ಠ_ಠ Senior Member loveya's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Norway
    Posts
    1,525

    Default

    I got Geforce 6200 and my game runs smooth, did you look for new downloads at site ?

    If no do a scan
    http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

  5. #20
    Amuse me Moderator razor's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    7,646

    Default

    no, no errors at all when it does. still freezing ffs i needed another 2 min to win bdw and it happened...

    :angry:

  6. #21
    ILoveYouToo
    Guest

    Default

    Go ahead and just buy a new, better one.

  7. #22
    Senior Member BloodyCurse's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    1,263

    Default

    You have right.
    Im going to buy new pc when k2 fix koxp and some bugs, because my old pc its only for ko
    I have another pc, new notebook from my work, but i cant play - company rules.

    New pc, not the super "new" but ko should working better?

    GIGABYTE GA-G31M-ES2C Intel G31 Socket 775 (PCX/VGA/DZW/LAN/SATA/DDR2) mATX 173
    GOODRAM DDR2 2048MB PC800 CL5 95
    PROCESOR P DUAL-CORE E5200 2.5GHz/2M LGA775 BOX 282
    HDD SAMSUNG 320GB HD322HJ 7200 SATAII 16MB ASAP 178
    I-BOX WINGS 503,
    PRESCOT 96 I-BOX ATX 400W BASIC CE+PFC 24PIN 93
    FDD 1.44 MB
    SAMSUNG BLACK 29 DVD-REC SAMSUNG SH-S223B SATA BLACK BULK ASAP 92 1038
    Grafic Card integral. (GMA 3100) need better?
    Almost the cheapest pc in my country. 333$ ^^

  8. #23
    Amuse me Moderator razor's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    7,646

    Default

    eh so there isnt a way to fix this without buying a new pc / card?


  9. #24
    Senior Member BloodyCurse's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    1,263

    Default

    eh so there isnt a way to fix this without buying a new pc / card?[/b]
    maybe new patch will fix it, like before crash it

  10. #25
    Amuse me Moderator razor's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    7,646

    Default

    na its true im getting the fps i used to get and im not lagging whenever i change chatbars interface anymore.

    still freezing tho -_- happened yesterday.

    do u think its a hack? cuz it mostly happens when im vsing some ppl...

  11. #26
    Amuse me Moderator razor's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    7,646

    Default

    so what r the solutions so far?

    1 new drivers
    2 new card
    3...?

  12. #27
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    MEL-BOUR-NE Reppin the MCG lawl.
    Posts
    624

    Default

    How do you install new drivers? i got an error yesterday saying my drivers were outdated or something. :S I am also freezing ALOT and getting white patches everywhere, so i think ill just buy a new pc, this one is about 5 years old and has 512MB RAM. so it is extremely slow. lol

  13. #28
    Amuse me Moderator razor's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    7,646

    Default

    hey i know what ur talking about, lol i got 512mb ram too.

    i just dled the 185 driver (06/05/2009) for nvidia, i hope that fixes my freezings in bdws / vs's

  14. #29
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    MEL-BOUR-NE Reppin the MCG lawl.
    Posts
    624

    Default

    i installed new drivers. now my whole pc is farked up. haha

  15. #30
    Amuse me Moderator razor's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    7,646

    Default

    new nvidia driver :

    freezed in earlier bdw.

    zzzz no solution for this bs

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •