Results 1 to 13 of 13

ko on travelmate

This is a discussion on ko on travelmate within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; im using a travelmate 223x and cant see anything ingame.. i was on acer's homepage and couldnt find 223x so ...
Page: 1


  1. #1
    Section Moderator KrepiN's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Denmark
    Posts
    2,226

    Default

    im using a travelmate 223x and cant see anything ingame..

    i was on acer's homepage and couldnt find 223x so i tryed with travelmate 200..

    the driver did install with no problems


    it should work in ko atleast with lag but as i said.. cant see anything..
    -


    http://img386.imageshack.us/my.php?i...vngiveteh8.jpg

  2. #2
    aka Manipulation Senior Member KungPaoChicken's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,702

    Default

    reinstall

  3. #3
    Section Moderator KrepiN's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Denmark
    Posts
    2,226

    Default

    you sure about that ?

  4. #4
    Senior Member Woby's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    418

    Default

    tryed to change graphic setups ? i mean that one in games ? to worst/best quality ? it might help

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Italy
    Posts
    819

    Default

    im using a travelmate 223x and cant see anything ingame..

    i was on acer's homepage and couldnt find 223x so i tryed with travelmate 200..

    the driver did install with no problems
    it should work in ko atleast with lag but as i said.. cant see anything..
    -
    http://img386.imageshack.us/my.php?i...vngiveteh8.jpg[/b]
    tell me which graphic card u have, intel, ati or nvidia? and whats your system operative? windows XP ? vista? 32bit or 64 ?

  6. #6
    Section Moderator KrepiN's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Denmark
    Posts
    2,226

    Default

    tell me which graphic card u have, intel, ati or nvidia? and whats your system operative? windows XP ? vista? 32bit or 64 ?[/b]

    im using intel graphics windows xp 32bit.. its on an old laptop..



    speccs are here

    http://www.acersupport.com/notebook/...23x_specs.html


    i know its really shit computer.. but it should be able to run ko atleast to merchant

  7. #7
    Banned
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Italy
    Posts
    819

    Default

    im using intel graphics windows xp 32bit.. its on an old laptop..
    speccs are here

    http://www.acersupport.com/notebook/...23x_specs.html
    i know its really shit computer.. but it should be able to run ko atleast to merchant[/b]
    well the 830 intel have only 8 MB of memory shared, mean that is really hard for this graphic card run also a game as KO...

    anyway try install these drivers: http://downloadcenter.intel.com/filter_res...mp;submit=Go%21

    and also in KO option chose the lower resolution (should be 1024x768) and put all detail on low also the visibility range.

    Update your direcX to 9.0c u can google it and download it.

    let me know if works so, if not ill tell u few more thing to do

  8. #8
    Section Moderator KrepiN's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Denmark
    Posts
    2,226

    Default

    Still have some problem.. i think mobo and all other important stuff isnt working correctly..

    i have to press f8 at startup and choose "boot when last working"
    cus when i dont it goes in windows (i think) but is black screen.. can see mouse..

    but can you help me with the important drivers?

  9. #9
    Section Moderator KrepiN's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Denmark
    Posts
    2,226

    Default

    Bump still need help, check last reply

  10. #10
    Section Moderator KrepiN's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Denmark
    Posts
    2,226

    Default

    bump again, still need help

  11. #11
    Senior Member giga's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    The Win
    Posts
    5,845

    Default

    travelmate?
    is that some kind of gps?

  12. #12
    Section Moderator KrepiN's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Denmark
    Posts
    2,226

    Default

    travelmate?
    is that some kind of gps?[/b]
    laptop from acer

  13. #13
    Banned
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Italy
    Posts
    819

    Default

    do a format... if the problem was software with a format u should fix it, if not then the problem is in the hardware and on a so old notebook i think you wont spend money for repair it...buy 1 new then


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •