Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23

KO on virtual machine.

This is a discussion on KO on virtual machine. within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Hi! I wolud like to play KO on virtual machine. I use Virtual PC 5.1 but when I try to ...
Page: 1


  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    145

    Default

    Hi!
    I wolud like to play KO on virtual machine. I use Virtual PC 5.1 but when I try to start KO I got some error and virtual PC is restarting. Any1 plays KO via wirtual machine? Can you give me a tip how to start it ? I would be greatefull If any1 answers.

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany ಠ_ಠ
    Posts
    7,324

    Default

    yes you can

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    145

    Default

    some more additional info? vmware? virtualpc? xtrap problems? any important configuration settings?

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    145

    Default

    b
    u
    m
    p

    I still need info how to lunch KO on virtual machine If someone knows PM me or write here how to do that.

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany ಠ_ಠ
    Posts
    7,324

    Default

    works with vmware, just need to enable directx

  6. #6
    Ancient Tribesman Moderator Darken's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    In deep d4rk forest, with thick mists is something valuable hidden.The Village of Golden Tribesman
    Posts
    1,311

    Default

    nub i know, ;( but whats virtual machine lol ?

  7. #7
    Dendroid0s
    Guest

    Default

    works with vmware, just need to enable directx [/b]
    how do u enable it?
    i get some error saying D3D or DirectX not enabled....

  8. #8
    bazzeeka
    Guest

    Default

    when u set up ur vitrual machine enable D3D Direct X drivers (it will use ur graphics card memory / or ram )

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pathos (Belgium)
    Posts
    562

    Default

    is this a way to load more then 1 ko game on 1 pc ?

  10. #10
    bazzeeka
    Guest

    Default

    vmware if u have a very nice computer it will handle

  11. #11
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    145

    Default

    If I do it, I'll logon to priest - buffer and can own solo with my assasin with no need of beeing in party with 7 leechers
    But where can I find option to enable Directx?

  12. #12
    bazzeeka
    Guest

    Default

    i am not sure i havent used it in so long its probly a waste of time with having 4gig memory and duo core
    look in google for a tutorial on how to enale the DirectX D3D drivers in vmware and depends wat version you have

  13. #13
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    145

    Default

    Ok I set everything right, I've started KO on virtual machine, logon to game and then when I tried to run KO on host computer BUUM blue screen an my VM configuration file has turned blank, so I must made a new VM Does I have to change anything more to play on dual KO even if they are teoreticaly on two different computers?

  14. #14
    Banned
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Near table
    Posts
    966

    Default

    i tried it and never worked for me

  15. #15
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    145

    Default

    I can play KO on virtual machine, all you have to do is to change configuration file of your virtual machine - can be easily found on google, but when you try to start KO on host computer - everything crushes. In oooolld days there were a sollution to run 2 KO clients on 1 computer, there was something with changeing the name of laucnher process so xtrap did not know that you actually run 2 KO instances. Tommorow I'll do some tests, maybe I menage to do it. If any1 has any ideas what shold be done please write in this subject.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •