Results 1 to 6 of 6

Left Shift button problem

This is a discussion on Left Shift button problem within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; for some time Im having problems with my left shift.... it happened w/o any reason lol...That Shift is working always ...
Page: 1


  1. #1
    Senior Member cizia's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Poland
    Posts
    2,929

    Default

    for some time Im having problems with my left shift.... it happened w/o any reason lol...That Shift is working always while making a Capital letters or special symbols, but something is screwed with marking a text with some buttons h34r: h34r:

    It's working with:
    arrow right
    arrow down
    page up
    page down
    num pad 2, 4, 6 and 8 when I switch NumLock off
    and with a mouse

    something is screwed with:
    arrow left
    arrow up
    home
    end

    When I want to mark a text using Left Shift and one of these, nothing happens h34r: I have to hold both of them for about 1s and then let go Shift first lol marking by 1 letter takes long time lol

    and btw, Right Shift is working with all of the buttons... :unsure: :unsure:

  2. #2
    evilwevel
    Guest

    Default

    if it's a standard keyboard try and unplug it, remove it from your hardware list (control panel => hardware and sound => device manager) and plug the keyboard back in.

    or toss it around the room, some dirt might be under some buttons.

  3. #3
    Senior Member cizia's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Poland
    Posts
    2,929

    Default

    if it's a standard keyboard try and unplug it, remove it from your hardware list (control panel => hardware and sound => device manager) and plug the keyboard back in.[/b]
    tried, nothing happened
    or toss it around the room, some dirt might be under some buttons.[/b]
    xD Im *cleaning* it every week (by cleaning I mean shaking it and hitting my desk until all of the dirt gets away xD)

    The Shift is not working properly only with these 4 buttons....

  4. #4
    Senior Member cizia's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Poland
    Posts
    2,929

    Default

    any1?

  5. #5
    Senior Member K4pr4L's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    457

    Default

    pewnie masz klawe pod usb i pewnie nic na nią nie wylałes ...
    ty weź lepiej zobacz czy to wina klawy czy kompa ( podepnij inna klawe )

    jak wina kompa to cos w ustawieniach.
    re stery
    jezyk polski programisty

    gl łajzo

  6. #6
    idefix
    Guest

    Default

    edit: nvm. stupid question...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •