Results 1 to 13 of 13

Loading into KO

This is a discussion on Loading into KO within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; I soemtimes get in KO but most of the time it gets stuck at Object effects 97-98 and i dont ...
Page: 1


  1. #1
    konj
    Guest

    Default

    I soemtimes get in KO but most of the time it gets stuck at Object effects 97-98 and i dont know what is causing this..
    maybe someone had this problem and fixed it..
    Im running vista..maybe thats a problem -_-

  2. #2
    Shimmy
    Guest

    Default

    I soemtimes get in KO but most of the time it gets stuck at Object effects 97-98 and i dont know what is causing this..
    maybe someone had this problem and fixed it..
    Im running vista..maybe thats a problem -_-[/b]
    do you have directx installed?

    Start > Run > Dxdiag > And Run The Direct X Tests And Tell Us If There Working Perfectly Okay.

    Run the tests....

    and could you tell us your system spec via looking at the diagnostic tools from directx

  3. #3
    konj
    Guest

    Default

    directx 10 yep..

    vista home premium
    2 gig ram
    amd thlon 64 x2 dual core process 4000+(2 cpus) ~ 2.1ghz
    nvidia geforce 6150se nforce 430
    what else u need to know? XD

  4. #4
    konj
    Guest

    Default

    help if anyone knows =\

  5. #5
    Shimmy
    Guest

    Default

    directx 10 yep..

    vista home premium
    2 gig ram
    amd thlon 64 x2 dual core process 4000+(2 cpus) ~ 2.1ghz
    nvidia geforce 6150se nforce 430
    what else u need to know? XD[/b]
    was gona question the spec of your computer but this proves to be good :/

    although somtimes my laptop which has a dual core is really quick to load in some times and quite slow others :/

    you could try reinstalling knight online just incase its a corrupted textual map/object

  6. #6
    konj
    Guest

    Default

    I tried like 4 times..nothing seems to work..vista proves to be gay =\

  7. #7
    VIP Member Senior Member JaCoX's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Lima - Perú
    Posts
    1,456

    Default

    my guess is that KO hates Vista xD

  8. #8
    Senior Member MeeP's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Home
    Posts
    2,254

    Default

    my guess is that KO hates Vista xD[/b]

    Im having the same prob with windows xp

  9. #9
    KooPa
    Guest

    Default

    dont use wireless, it happened to me when i did that

  10. #10
    Shimmy
    Guest

    Default

    /format comp

    /reinstall Windows Xp

  11. #11
    Banned
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    753

    Default

    dont use wireless, it happened to me when i did that[/b]
    im using wireless can u teach me how to disable it . i have lags in ko and if i try to log in it stuck in 99%

  12. #12
    iiason
    Guest

    Default

    mines stucks there 2. w8 30sec-1min.

    patience is the key mate.

  13. #13
    Shimmy
    Guest

    Default

    you cant disabled your wireless or you will have no internet

    but i using a DSL Modem wont always solve your problems
    you will get better download rates/ upload

    but since K2 severs are being extreamly laggy at the minute its not gona help

    I suggest

    turning off your routers

    Firewall
    ( If you dont know how to do this you'll need to find the manual or google around for it)



    its the only thing i can suggest you doing at this time

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •