Results 1 to 7 of 7

Loading problem..

This is a discussion on Loading problem.. within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; I am having trouble loading ingame. It always stops at objects effect 97-99% and nothing happens. At any time in ...
Page: 1


  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    132

    Default

    I am having trouble loading ingame.
    It always stops at objects effect 97-99% and nothing happens.
    At any time in the loading period if I click it will exit out of the game..

    I have vista, 3gb ram.
    I am using fast patch.
    I am running as admin..

    anyone know what the problem could be?

  2. #2
    Ezquerra
    Guest

    Default

    dude vista has a lot of problems with ko (and not only this game) my advice would ve, back your pc to xp windows

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    337

    Default

    wtf is fast patch?

  4. #4
    aero
    Guest

    Default

    wtf is fast patch?[/b]
    Makes you load into the game faster.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    132

    Default

    up

  6. #6
    Senior Member Perkenso's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Netherlands!!!
    Posts
    262

    Default

    Turn off ur Anti-Virus, works for me. Then turn it on again when ur online

  7. #7
    J3rusaL3M
    Guest

    Default

    u should get ride of vista first xD then the problems will be solve itselfs

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •