Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Mac + KO = ?

This is a discussion on Mac + KO = ? within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; I'm wondering if KO runs well in a Mac, want a quick answer pls Thanks, Canz...
Page: 1


  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Argentina, not Mexico
    Posts
    2,532

    Default

    I'm wondering if KO runs well in a Mac, want a quick answer pls
    Thanks,
    Canz

  2. #2
    Hydr4
    Guest

    Default

    I'm wondering if KO runs well in a Mac, want a quick answer pls
    Thanks,
    Canz [/b]
    Doesnt work thats why i got rid of my mac

  3. #3
    Banned Senior Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Israel
    Posts
    939

    Default

    what u talking about its working well but u just gotta get ridd of some files in ko i had a clan with mac and it worked just fine but what kinda mac u mean wirelees or homely mac?

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Argentina, not Mexico
    Posts
    2,532

    Default

    IDK.
    Lets say I asked my dad a PC for Christmas and its gonna be a Mac unless I tell him not to get a Mac.

    DOES IT WORK OR NOT? AND IF IT DOES NOT WORK IS THERE ANYTHING YOU CAN DO TO MAKE IT WORK?

    Thanks again,
    Canz.

  5. #5
    Banned Senior Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Israel
    Posts
    939

    Default

    get a dual core 2 proccesors 1.6 its gona fly bro better then mac and cheaper mac is good that virusus cant get in that

    but with mac u will have lots of problems and mac is more for graphical studios not for home to play a game if u know what i mean

    overall thats my opinion o and with the dual core im gona buy its gona be

    Processor:Intel P4 Core 2 dou E2140

    Mother board:gigabye GA 945GZM-s2,chipset Intel 945 1000mhz

    Ram:2048 DDR2 667Mhz PQI

    HD:Seagate 250GB,Sata II,7200 RPM,16MB Cache

    CD/Dvd Drivevd x18 Lg

    Video card:Geforce 8200

    sound and internet drives are like on board but who cares

    all this gona cost me like 800-100$ i dunno whatz going on over there

    peace i hope i helpd ya

  6. #6
    Banned Senior Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Israel
    Posts
    939

    Default

    and plus im sure its gona cost lees then mac way way way way way way lees :P

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Argentina, not Mexico
    Posts
    2,532

    Default

    Thats why, I like both gaming and designing and Mac would give me Garage Band and iMovies etc etc
    But meh, I'll guess imma get a Dual Core.



    ANYWAYS, DOES IT WORK WELL WITH VISTA???

  8. #8
    DM:X
    Guest

    Default

    offtopic question for Sason, wasnt owner of nightwhisp a russian

  9. #9
    slaps
    Guest

    Default

    canzi boy im getting a mac but running dual boot so i can upload windows or mac when i turn on my computer

    windows= ko
    mac= everything else

    and new mac currently come with the dual boot program but iforgot what it was called

  10. #10
    Banned Senior Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Israel
    Posts
    939

    Default

    offtopic question for Sason, wasnt owner of nightwhisp a russian [/b]

    answer:yes but he quited the game silly gave me to use it since no1 is using it and its laying in clan and sometimes silly log it when need a priest thats why im selling mine btw im also like boris russian and i also live in israel real near him :P

  11. #11
    Banned Senior Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Israel
    Posts
    939

    Default

    canzi boy im getting a mac but running dual boot so i can upload windows or mac when i turn on my computer

    windows= ko
    mac= everything else

    and new mac currently come with the dual boot program but iforgot what it was called[/b]

    i honestly dont see any reason for a person that likes to play video to buy a mac its ubber expensive and dosent worth it tell to ur dad to save money for something u realy need not a mac save the rest of the money u got left on clothes or geting drunk meeting chiks thats what i did now wantet to buy mac also with dual core but figurd i can work with my graphic programs in my office so i decided to get mac thats why it tuke me so long to get parts i wantet mac orderd then cencled now im geting maybe tomarow or in few days more p4 core 2 dou :P

    i hope u make the right call Canz and GL m8

  12. #12
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Argentina, not Mexico
    Posts
    2,532

    Default

    Aite imma get a Dual Core then

  13. #13
    angrybahamut
    Guest

    Default

    xtrap wont work on mac, besides what games DO work on macs anyways?

  14. #14
    Banned Senior Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Israel
    Posts
    939

    Default

    xtrap wont work on mac, besides what games DO work on macs anyways?[/b]
    everything that supoorts and u better get pack 2 cuz 1 has huge amount of bugs

  15. #15
    b0mb
    Guest

    Default

    i tried mac+ko=not working, it complained about the driver card that the mac had. it didn't recognise it

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •