Results 1 to 12 of 12

Need help with pc

This is a discussion on Need help with pc within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; So, the other day i got home n wanted to start up my pc..it turned on but the monitor showed ...
Page: 1


  1. #1
    suksu_5
    Guest

    Default

    So, the other day i got home n wanted to start up my pc..it turned on but the monitor showed no picture...Then i thought oh whell , i got 2 holes behind my pc where to put the monitors cable.. so i changed it...then i got a picture ...BUT its showing me a wrong display driver now...a NVIDIA GeForce 6150 le...before i had a 7500 le..i donwloaded the 7 series patch from NVIDIA and all that but its still showing that i got a 6150 ...i used to run ko without any problems before this, like 50 fps constantly..but now i got like 10 fps...

    any1 knows how to get this thing fixed?

    edit: My pc specs



  2. #2
    didinino
    Guest

    Default

    did ur comp bip when it showed no picture?

    graphic card that is not connected correctly makes the motherboard bip 3 times.

    if u are not afraid opening ur case, u should push the graphic card inside, if thats the issue ofc.

    did u try installing older drivers maybe? sometimes older drivers are better for old G.C.

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Italy
    Posts
    819

    Default

    did ur comp bip when it showed no picture?

    graphic card that is not connected correctly makes the motherboard bip 3 times.

    if u are not afraid opening ur case, u should push the graphic card inside, if thats the issue ofc.

    did u try installing older drivers maybe? sometimes older drivers are better for old G.C.[/b]
    he is right... graphic card is not connected correctly..

    try also to uninstall your driver and put again the older..

  4. #4
    suksu_5
    Guest

    Default

    it didnt bip and i tryed uninstalling/installing the driver, still doesnt work

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Italy
    Posts
    819

    Default

    it didnt bip and i tryed uninstalling/installing the driver, still doesnt work[/b]
    install the OLD driver.. not the new one

  6. #6
    suksu_5
    Guest

    Default

    tryed it..didnt work either

  7. #7
    hej
    Guest

    Default

    Do you only have a built in g-card on the motherboard? if not then your now using the built in

  8. #8
    suksu_5
    Guest

    Default

    Do you only have a built in g-card on the motherboard? if not then your now using the built in [/b]

    you mean...if i put the monitor cable in a different hole, then im useing a different card?

  9. #9
    Senior Member :Blaster:'s Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    CZ
    Posts
    934

    Default

    you mean...if i put the monitor cable in a different hole, then im useing a different card?[/b]
    no if the vga is not connected correctly, pc automatically starts using built in card

  10. #10
    hej
    Guest

    Default

    you mean...if i put the monitor cable in a different hole, then im useing a different card?[/b]
    Hate to write in English so i make it even shorter then in Swedish
    If you have separate g-card normally then your not using it on that ss. (dont know what else to call it)


  11. #11
    Banned
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,586

    Default

    What the mean is if u got a On Board Gfx card.. if u do, itll be a VGA output on your comp, around there where u put your mouse/keyboard in the comp :P if u have a VGA output there, then u got Onboard GFXs, and then your comp swiched it to that, because your "own" graphichs card has some sorta problem

  12. #12
    suksu_5
    Guest

    Default

    i see..thx for your help guys...i quess ill take it to the shop n get it fixed there.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •