Results 1 to 10 of 10

Need help please

This is a discussion on Need help please within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; The item 'Launcher.exe' that this shortcut refers to has been changed or moved, so this shortcut will no longer work ...
Page: 1


  1. #1
    Senior Member wiseman's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    318

    Default

    The item 'Launcher.exe' that this shortcut refers to has been changed or moved, so this shortcut will no longer work properly.

    Thats the message i get... i got to my KO folder and try to open it with the deal in there...but it says please open KO via launcher... so can anyone help me? or maybe i can by-pass the launcher?

  2. #2
    Da Camel Senior Member Killing spree's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,078

    Default

    Just make a shortcut from your knightonline.exe
    right click and go to properties
    and at target you should have something like: C:\GamersFirst\KnightOnline\KnightOnLine.exe
    after that put <space> USA_Knightonline

    so the result would be: C:\GamersFirst\KnightOnline\KnightOnLine.exe USA_KnightOnline

    then you&#39;ll bypass the launcher

  3. #3
    Senior Member wiseman's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    318

    Default

    Just make a shortcut from your knightonline.exe
    right click and go to properties
    and at target you should have something like: C:\GamersFirst\KnightOnline\KnightOnLine.exe
    after that put <space> USA_Knightonline

    so the result would be: C:\GamersFirst\KnightOnline\KnightOnLine.exe USA_KnightOnline

    then you&#39;ll bypass the launcher[/b]

    Still need help..i have window&#39;s vista home edition...i went to the properties and i didn&#39;t see anything like this.

  4. #4
    Strike
    Guest

    Default

    your virus scanner deleted the launcher, or quarantined it. try looking in the quarantine part of your scanner and allow the launcher (or set it to never scan or ko folder) to run.
    this happened to a few ppl ik already so that should fix the problem.

  5. #5
    Urahara
    Guest

    Default

    If you can add the launcher.exe to an allow list on your anti-virus that will help as well, otherwise it will just keep deleting it. If you can&#39;t I suggest you shut down your anti-virus while attempting to play knight online.

  6. #6
    Senior Member wiseman's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    318

    Default

    Okay, so this isn&#39;t my computer...but they have Trend Micro AntiVirus... I found the files in the folder that it quarantined...And there is an option to restore the files to their origional place...but when i do that, the scan just picks them back up right away and puts them on there...and i can&#39;t find a way to change the settings or anything. So.. Anyone who has had experience with Trend Micro AntiVirus... could ya help?

  7. #7
    Senior Member wiseman's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    318

    Default

    up... i kinda wanna play ko...

  8. #8
    Urahara
    Guest

    Default

    You have to completely disable it or un-install it. Every time you turn it back on the auto-scan will pick it up.

  9. #9
    Senior Member wiseman's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    318

    Default

    gay...

  10. #10
    Strike
    Guest

    Default

    turn the scanner off, restore the launcher and run it, turn v-scanner back on. it is only detecting the launcher so it&#39;s a quick thing to do.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •