Results 1 to 15 of 15

Patches and Update?

This is a discussion on Patches and Update? within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; See the screen shot posted. I downloaded Knight Online, again. Manually installed all the patches and wont connect or update ...
Page: 1


  1. #1
    ZayTovae
    Guest

    Default Patches and Update?

    See the screen shot posted. I downloaded Knight Online, again.

    Manually installed all the patches and wont connect or update at all.

    http://img205.imageshack.us/img205/1839/wowluancher.png

  2. #2
    ZayTovae
    Guest

    Default

    Totally need some help here man!
    I even restarted my computer and everytihng.

  3. #3
    Deanna
    Guest

    Default

    same thing happening to me. help please

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    215

    Default

    Nice website in left side AUTO UPGRADE

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    131

    Default

    First of all ROTFL

    Second : didn't you forget to edit Files to 1751 in server.ini file?

  6. #6
    Senior Member ORhPositive's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Brazil
    Posts
    255

    Default

    lmaooooooooo
    btw i think launcher is offline now : (

  7. #7
    John Senior Member NaturalBornKillah's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Thessaloniki,Greece
    Posts
    419

    Default

    hahaha nice nice =D

  8. #8
    Flashback Senior Member Ibumax's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    788

    Default

    launcher is offline for sure? -.-

  9. #9
    Shizniz of it Senior Member Anzac's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Australia Duh
    Posts
    290

    Default

    mine did the same shit yesterday, what u need do is install the game - manually download and extract all updates - then goto the options and change the version to say the latest one = then run the game and it will work

  10. #10
    Flashback Senior Member Ibumax's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    788

    Default

    Quote Originally Posted by Anzac View Post
    mine did the same shit yesterday, what u need do is install the game - manually download and extract all updates - then goto the options and change the version to say the latest one = then run the game and it will work
    I did that and didnt started to work but anyway now it started autopatching

  11. #11
    Shizniz of it Senior Member Anzac's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Australia Duh
    Posts
    290

    Default

    well thats something aint it

  12. #12
    Flashback Senior Member Ibumax's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    788

    Default

    Quote Originally Posted by Anzac View Post
    well thats something aint it
    yup finally

  13. #13
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    London
    Posts
    402

    Default

    SOLUTION.
    Download Gamersfirst Live.
    Run the download freom there.
    Patches update automattically, but not on any website

  14. #14
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    139

    Default

    Quote Originally Posted by dies_rogue View Post
    SOLUTION.
    Download Gamersfirst Live.
    Run the download freom there.
    Patches update automattically, but not on any website

    Not Working.

  15. #15
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    London
    Posts
    402

    Default

    Quote Originally Posted by thinan43 View Post
    Not Working.
    ehh.. worked for me, sorry for wasting ur time

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •