Results 1 to 5 of 5

problem with launcher

This is a discussion on problem with launcher within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; I uninstalled ko because of the xtrap/avg things, and reinstalled it.. when it came back, the launcher starter was in ...
Page: 1


  1. #1
    Senior Member ::Blizzard::'s Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Wa.
    Posts
    621

    Default

    I uninstalled ko because of the xtrap/avg things, and reinstalled it..

    when it came back, the launcher starter was in some hinese or smoething, and i was able to get in game. Then after ie xited and tried to load again, it freezes... launcher doesnt respond, and i cant log in.

    This has happened 5/5 times ive downloaded..... guna try download . com this time.. maybe it will work.

    any thoughts/ help?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Rep that NYC
    Posts
    2,057

    Default

    I think KO doesn't want you to play.

    Gogo 29?

  3. #3
    Senior Member ::Blizzard::'s Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Wa.
    Posts
    621

    Default

    zzz help pls

  4. #4
    ILoveYouToo
    Guest

    Default

    reinstall ko, uninstall AVG

  5. #5
    Senior Member ::Blizzard::'s Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Wa.
    Posts
    621

    Default

    ii did that 40 times already... the launcher freezes and its in chinese


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •