Results 1 to 15 of 15

Streaming on Vent

This is a discussion on Streaming on Vent within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Cant get streaming to work... here are my options I have: This is the same for both Input and Output ...
Page: 1


  1. #1
    Banned Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kanata eh?
    Posts
    7,163

    Default

    Cant get streaming to work... here are my options I have:


    This is the same for both Input and Output


    My Hardware options


    and my Line options

    So far i can only "stream" if I play the music from my headset, and I place the mic semi head the headphone. I dunno if it picks it up all the way but it also gets any outside sounds. I&#39;ve seen some people&#39;s pics of their vents but I dont have some of their options <_<

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    NJ, USA & India
    Posts
    4,357

    Default

    sticky this please

  3. #3
    Senior Member giga's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    The Win
    Posts
    5,845

    Default

    sticky this please[/b]
    sticky how he can&#39;t get streaming to work?

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    I got a hundred guns, a hundred clips.
    Posts
    1,272

    Default

    nobody wants to hear ur emo music anyways

  5. #5
    Banned Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kanata eh?
    Posts
    7,163

    Default

    I dunno, ask Dark_sith he&#39;s going emo h34r:

  6. #6
    Senior Member Private's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Michigan
    Posts
    3,342

    Default

    i got same shit it has to do with ur audio drivers i think

    me and m8 using same headsets but he also using logi speakers

    try jus downloading some different audio drivers for ur pc some more options may come available

  7. #7
    Senior Member C4pt4iN's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,552

    Default

    Just select Output & Input device as Vinyl AC&#39;97 Audio, at the Hardware input mixer (Optional), select None from Mixer. And then click at Recording (Input), select Stereo Mixer.

  8. #8
    Dark_sith
    Guest

    Default

    I dunno, ask Dark_sith he&#39;s going emo h34r:[/b]

    YOU HAVE NO PROOOF LAWLS h34r:

  9. #9
    Banned Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kanata eh?
    Posts
    7,163

    Default

    YOU HAVE NO PROOOF LAWLS h34r:[/b]
    Actually, I got a few vent recordings I got some of the convo as well yesterday, but I missed most of your "stomach" ideas

    And Captain, i&#39;ll try that in the morn ^^

  10. #10
    Banned
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    I got a hundred guns, a hundred clips.
    Posts
    1,272

    Default

    phantom likes to record vent so that he can masturbate to your voices during the lonely nights.

  11. #11
    Hypnos
    Guest

    Default

    What you have to understand is that the USB headset is like a secondary sound card. If you set that as your input device, of course music played through your sound card will not come through vent.

  12. #12
    Banned Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kanata eh?
    Posts
    7,163

    Default

    ya... as long as the headset is hooked in no sound comes out my computer speakers partly why I never played KO with sounds after I started to use Vent, couldn&#39;t hear anyone

  13. #13
    wraith86
    Guest

    Default

    phantom im to lazy to screen shot my set up but you have to run 2 vents and enable your onboard sound(the one you dont use im assuming) to your desktop. then set that to the mixer etc. and mute sound on the music bot vent make it so mics always on and everything you do on your desktop (music/websites/clicks from folders) will play through vent. then enable your real vent with your logitech headphones and then you can use your mic/headset in vent and shit with your other vent playing music and w/e. anyhow i hope you understood me >< im just to lazy to SS everything ><

  14. #14
    Banned Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kanata eh?
    Posts
    7,163

    Default

    semi get what your saying, need to install Ventrilo Mix then...

    but ya... a few s/s would help ><

  15. #15
    DragonFire
    Guest

    Default

    semi get what your saying, need to install Ventrilo Mix then...

    but ya... a few s/s would help ><[/b]

    I couldn&#39;t get it to work with ventrilo mix, cause when I talked in another channel , people listening to music would hear me ^_^

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •