Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

VPN Question...

This is a discussion on VPN Question... within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; So I'm now trying to get a VPN connection to work since I cant play in USA anymore. I setted ...
Page: 1


  1. #1
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    MTL, Canada
    Posts
    1,771

    Default

    So I'm now trying to get a VPN connection to work since I cant play in USA anymore. I setted it up but it says shits like my PC's force is 128bits and the pc im trying to connect to through the VPN is only 40 or 56bits....

    What does that mean? Will I have to get another VPN IP just to play? If so that's dumb as hell.

  2. #2
    ~SkaNkLeR~ Senior Member griml2eaper's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    usa
    Posts
    2,711

    Default

    if it helps
    he couldnt connect after new patch
    and he lives about 15 mins away from canada but never had any problems befor that

    but now he lives in canada with mom

  3. #3
    R.I.P Impulsive Senior Member jaspreet's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    New York
    Posts
    2,569

    Default

    you need a Dedicated VPN. it's $12 a month from MadVPN.com

  4. #4
    ~SkaNkLeR~ Senior Member griml2eaper's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    usa
    Posts
    2,711

    Default

    i bought the 3 month one

    dam

    so if i buy the dedicated it will work 100%?

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    MTL, Canada
    Posts
    1,771

    Default

    you need a Dedicated VPN. it's $12 a month from MadVPN.com[/b]
    Are you sure about that? What makes the difference between the one you think I'm using and "Dedicated"?

  6. #6
    R.I.P Impulsive Senior Member jaspreet's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    New York
    Posts
    2,569

    Default

    Well here. I bought for my friend Canz a Static IP because its what we used prior to connect and shit, expect Static no longer works. So i talked to the MadVPN guys and they told me that the issue i have cannot be resolved with Dynamic nor Static IP and that the only way you can connect to a another U.S regioned ko account from outside the country is with a Dedicated VPN. If you bought from MadVPN maybe i can help you a little...

  7. #7
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    MTL, Canada
    Posts
    1,771

    Default

    Well I dont think its about Dynamic or Static IP, cause when I try to connect it gives me an error, and it says (In french) "Connection failed....because your computer is using a too high technology of *cryptage for the computer you are trying to connect to through VPN"

    *It's in french, I dunno if its the same thing in english... :unsure:

  8. #8
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    MTL, Canada
    Posts
    1,771

    Default

    Well I dont think its about Dynamic or Static IP, cause when I try to connect it gives me an error, and it says (In french) "Connection failed....because your computer is using a too high technology of *cryptage for the computer you are trying to connect to through VPN"

    *It's in french, I dunno if its the same thing in english... :unsure:[/b]
    Up?

  9. #9
    ~SkaNkLeR~ Senior Member griml2eaper's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    usa
    Posts
    2,711

    Default

    up

  10. #10
    R.I.P Impulsive Senior Member jaspreet's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    New York
    Posts
    2,569

    Default

    whats the error number you get on it? do you get a 741 or 742 error?

  11. #11
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    MTL, Canada
    Posts
    1,771

    Default

    whats the error number you get on it? do you get a 741 or 742 error?[/b]
    #742

  12. #12
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    MTL, Canada
    Posts
    1,771

    Default

    #742[/b]
    No one's gonna get over me. Lol.

  13. #13
    R.I.P Impulsive Senior Member jaspreet's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    New York
    Posts
    2,569

    Default

    kk error #742 - http://madvpn.com/faq.en.html

    Read at the top for earror 741 or 742 and follow the steps it says.

  14. #14
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    MTL, Canada
    Posts
    1,771

    Default

    kk error #742 - http://madvpn.com/faq.en.html

    Read at the top for earror 741 or 742 and follow the steps it says.[/b]
    HAhahaha already have that thang checked lol

  15. #15
    R.I.P Impulsive Senior Member jaspreet's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    New York
    Posts
    2,569

    Default

    So is it working fine for you now?

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •