Results 1 to 15 of 15

Why cant i login?

This is a discussion on Why cant i login? within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Well i Got a VPN and connected to it, then try loading in and get this: Thats after i tryloading ...
Page: 1


  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    340

    Default

    Well i Got a VPN and connected to it, then try loading in and get this:




    Thats after i tryloading in with my info

  2. #2
    Cano Senior Member Canofwhopass's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Death Valley
    Posts
    613

    Default

    im guessing your server.ini got fucked with.

    try reinstalling/wait a day

  3. #3
    Senior Member ChaosFactor's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Canada
    Posts
    332

    Default

    i think its a Region problem (even if i know you got vpn btw)

  4. #4
    HateMadeMe
    Guest

    Default

    Well i Got a VPN and connected to it, then try loading in and get this:




    Thats after i tryloading in with my info[/b]
    Thats what I got when I tried to log-in to an account from a different region

    So I', guessing theres a problem with your VPN

  5. #5
    007_heal
    Guest

    Default

    The VPN should be fine. I am having troubles logging into an account that in Canadian being logged from Canada.

  6. #6
    Senior Member Sm0keS's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Behind You
    Posts
    706

    Default

    i have that problem too...
    but the account is registered in USA and im in USA
    so its not the region problem
    and its not a INI problem cause all my other chars work
    just not the one that keeps giving me that error

  7. #7
    Senior Member slicethem's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Germany
    Posts
    361

    Default

    i think its to do with gamers first account not sure :/

  8. #8
    MeinKampf Diez Senior Member DrUnKeNmAsTeR's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Germany
    Posts
    1,695

    Default

    region problem

  9. #9
    dumb warrżon Senior Member Fridulin's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    1,054

    Default

    i got a clannie from isreal who dont use any vpn/proxy and he cant login at isrealian accounts...

  10. #10
    Mixer
    Guest

    Default

    1 year passed,serbia cant connect to serbian region accounts.
    you will never log that account again. Srry bro,iv sent 22 tickets in the past year,no reply

  11. #11
    007_heal
    Guest

    Default

    Hmm my account that i was having troubles with got fixed by iteself today, so you guys might wanna try again. If not try using HotSpot shield (free US VPN) to log onto site and change region then change it back to your home country. Make sure that you have premium, dont want people to change it then not be able to change back for 1 month.

  12. #12
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    340

    Default

    I just bought a VPN to play a freinds account, and doesnt work and i cant even log my own acc with the VPN

  13. #13
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Estonia
    Posts
    517

    Default

    play nub doesn't know what to do...

  14. #14
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    340

    Default

    play nub doesn't know what to do...[/b]


  15. #15
    DjTiesto
    Guest

    Default

    I got the same error..Anyone know how to fix this weird issue?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •