Results 1 to 12 of 12

Why wont KO load fully into my memory?

This is a discussion on Why wont KO load fully into my memory? within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Sometimes when I press start @ the launcher, Xtrap loads. Then nothing happens Like KO doesnt load fully into my ...
Page: 1


  1. #1
    Banned
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    552

    Default

    Sometimes when I press start @ the launcher,

    Xtrap loads.

    Then nothing happens

    Like KO doesnt load fully into my memory.

    My KO works @ random times :S

    Terminate process window shows only 12mb of ram used to that cant be right.

    Why is it doing this?

  2. #2
    Nuttbuster
    Guest

    Default

    its doing the same to me, but the time i did go in, i typed in my acount and said Server Is Undergoing Maintnece which means im baned FOR NOTHING, THIS BETTER NOT BE TRUE

  3. #3
    tamachan
    Guest

    Default

    Well that happens to me sometimes too... But when u cut off ur internet, ko will suddenly full loads.. its proberly cause xtrap cant update properly... just restart ur internet or ur computer.. it always works for me

  4. #4
    LolFireMageK
    Guest

    Default

    I usually just close everything, Then start ko then it works.

    Hope it works for you.

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Near table
    Posts
    966

    Default

    try flush ur dns...helped to me

  6. #6
    GaMmLeR
    Guest

    Default

    Ive same problem ko piss me of! :P

  7. #7
    heartbroken
    Guest

    Default

    how u flush ur dns?

  8. #8
    GodPower
    Guest

    Default

    ye whats the command to pun in run?
    btw notice that all ko falls

  9. #9
    Banned
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    552

    Default

    start-->run
    type CMD
    enter

    black box comes up

    ipconfig /flushdns

    -->enter.

    Doesnt always work for me though

  10. #10
    Banned
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    not Turkey
    Posts
    442

    Default

    I have same gay problem..
    After flushind dns KO runs BUT it says xtrap update failed and after that it wont run again zzzzzz
    until i flush dns and all this shit starts all over

  11. #11
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    110

    Default

    Because your a scammer kk thnx bb

  12. #12
    Cadence96
    Guest

    Default

    Sometimes when I press start @ the launcher,

    Xtrap loads.

    Then nothing happens

    Like KO doesnt load fully into my memory.

    My KO works @ random times :S

    Terminate process window shows only 12mb of ram used to that cant be right.

    Why is it doing this?[/b]
    Since when are you having this problem?
    I remember xtrap updated Monday.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •