Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23

Wtf C-west. Can't log in.

This is a discussion on Wtf C-west. Can't log in. within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; I have 9 days of plat, and it says that the servers are too full and that I need prem. ...
Page: 1


  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Western Mass.
    Posts
    1,159

    Default

    I have 9 days of plat, and it says that the servers are too full and that I need prem. WTF!??!?!? 1.) it's c-west, so you shouldn't even need prem. 2.) I'm fucking plat prem. I could have bought an eighth with that money.

  2. #2
    JackChirack
    Guest

    Default

    I have 9 days of plat, and it says that the servers are too full and that I need prem. WTF!??!?!? 1.) it's c-west, so you shouldn't even need prem. 2.) I'm fucking plat prem. I could have bought an eighth with that money.[/b]

    its gay.... i have the same problem

  3. #3
    Senior Member Shankz's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    HELL
    Posts
    131

    Default

    why didn't you get the eighth newbie? get silver + bud = high ko

  4. #4
    magnified
    Guest

    Default

    uhh, cause turks are allowed in c-west now.. fckin gay i have same shit

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Western Mass.
    Posts
    1,159

    Default

    P.s. If we band together we can defeat the turkish invasion! Let us finish what our forefathers started! /run_defeat_the_ottoman_empire.exe

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    180

    Default

    oh $#@$ cant login....

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    The Gym
    Posts
    1,605

    Default

    gr8 after k2's super maintence... i got the same prob now \o/ again K2 fails

  8. #8
    Senior Member MeeP's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Home
    Posts
    2,254

    Default

    gr8 after k2's super maintence... i got the same prob now \o/ again K2 fails[/b]
    This error means our country is blocked right now, not that we dont have premium, you would know that if you started playing after they added more country's.

  9. #9
    SirKaoS
    Guest

    Default

    This error means our country is blocked right now, not that we dont have premium, you would know that if you started playing after they added more country's.[/b]
    So they blocked even more countries now? Wow cool i made 70 lvl now got blocked account :lol:

  10. #10
    Svooni
    Guest

    Default

    This error means our country is blocked right now, not that we dont have premium, you would know that if you started playing after they added more country's.[/b]
    hopefully u r wrong, otherwise i travel to k2/g1 and kill them personally

  11. #11
    SinMvx
    Guest

    Default

    hopefully u r wrong, otherwise i travel to k2/g1 and kill them personally[/b]
    they will obviosuly RE-ENABLE these countries. If they dont, then it would be fun! would go to WOW !

  12. #12
    Magenta
    Guest

    Default

    I don't have any prem and I can log all the time.

  13. #13
    Svooni
    Guest

    Default

    they will obviosuly RE-ENABLE these countries. If they dont, then it would be fun! would go to WOW ! [/b]
    check offiziell knightonline forum - they wrote, that it was a bug. so all who logged from other countries are bugabuser. just USA,UK,Canada and Australia are able to log in now. there is no way to get log in again
    a moderator wrote that.
    i hope this is bad joke, but i dont believe in that

  14. #14
    Senior Member MeeP's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Home
    Posts
    2,254

    Default

    check offiziell knightonline forum - they wrote, that it was a bug. so all who logged from other countries are bugabuser. just USA,UK,Canada and Australia are able to log in now. there is no way to get log in again
    a moderator wrote that.
    i hope this is bad joke, but i dont believe in that[/b]
    Luckily it happens so that the moderator that said that is the stupidest MOD ever..gogo CHUCKIE U MORON.

  15. #15
    Svooni
    Guest

    Default

    Luckily it happens so that the moderator that said that is the stupidest MOD ever..gogo CHUCKIE U MORON.[/b]
    ur words in the ear of god

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •