Results 1 to 9 of 9

Wtf USKO game stop closing when Click Start after 2 sec again desktop.

This is a discussion on Wtf USKO game stop closing when Click Start after 2 sec again desktop. within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; as the title said.. when i press start on launcher ko just getting close after 2 , 3 second and ...
Page: 1


  1. #1
    Senior Member Ibloodycool's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Close your Eyes , i m Beside you
    Posts
    123

    Question Wtf USKO game stop closing when Click Start after 2 sec again desktop.

    as the title said..
    when i press start on launcher ko just getting close after 2 , 3 second and back to desktop ..
    anyone facing this same probs?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    146

    Default

    i got this problem too after last patch............

  3. #3
    IMeowinatorZ Senior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    436

    Default

    I got no problem, i think you might have to unblock it at your "firewall", my anti-virus closed it before i added it to "safe"

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    146

    Default

    Quote Originally Posted by iThardy View Post
    I got no problem, i think you might have to unblock it at your "firewall", my anti-virus closed it before i added it to "safe"
    still not working ):

  5. #5
    Regular Member DenisDz's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Earth !
    Posts
    99

    Default

    i got same problem ... anyone have solutin ????

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    66

    Default

    Try disable your anti virus and firewall software. If the problem still persists, reinstalling is the next thing you should try.

    Open your task manager and view the processes tab, when you click on Start on the Launcher the Launcher.exe process should end and KnightOnLine.exe should start. How high does the "Memory" on KnightOnline.exe go before it closes? Or does it not increase?

  7. #7
    Regular Member DenisDz's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Earth !
    Posts
    99

    Default

    it was not working on 32 bit system :P

  8. #8
    Senior Member Ibloodycool's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Close your Eyes , i m Beside you
    Posts
    123

    Default

    ye finally its fixed
    i think its patch probs bcz 1903 patch fix it .

  9. #9
    Regular Member ReijiMaigo's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Venezuela
    Posts
    66

    Default

    yeah this new patch fixed that problem.. was to same problem xD

Similar Threads

  1. dc when click on "start" in select character menu
    By balcer in forum Tech Support
    Replies: 2
    Last Post: 06-08-2008, 05:18 AM
  2. WTF USKO turned Chinese now or w0t?
    By Medy in forum Media
    Replies: 7
    Last Post: 09-22-2006, 05:50 PM
  3. WTF THIS GAME IS BEGINING 2 SUX
    By DeathInTheNight in forum General Chat
    Replies: 8
    Last Post: 08-07-2006, 04:49 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •