Page 6 of 6 FirstFirst ... 23456
Results 76 to 86 of 86

Xtrap and Servers [Discuss here ONLY]

This is a discussion on Xtrap and Servers [Discuss here ONLY] within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; why dont you just download rar? i think its free =x...
Page: 6


  1. #76
    MATSUKI
    Guest

    Default

    why dont you just download rar? i think its free =x

  2. #77
    MATSUKI
    Guest

    Default


  3. #78
    turko_haydar
    Guest

    Default

    ok ive kindly uploaded a xtrap file that works with the CODE_FIELD [10-0300-0000000-031] error

    1. delete xtrap folder
    2. Extract this file into your main ko folder
    3. close folder open ko
    4. it works

    have fun http://rapidshare.com/files/37212509/XTrap.rar.html[/b]


    OMG I LOVE YOU IT WORKED

  4. #79
    :Un1Qu3:
    Guest

    Default

    i get that same error of matsuki we need help lol

  5. #80
    Senior Member Stift's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Netherlands
    Posts
    392

    Default

    i get the same error as matsuki to and so far i have heard 3 solutions
    - remove extrap folder and xpva00.dll
    - download working xtrap files remove your own xtrap folder and replace with the working folder of someone else
    - removie wsock.dll
    no of them workt for me maby someone else can try them, and then ask me where to find wsock.dll because i cant find it either.

  6. #81
    Senior Member MeisterShizzle's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Belguim!.
    Posts
    2,077

    Default

    [/b]

    i get this error to cant figure out what they mean , friend told me it was because of avg , but i removed all my anti virus programs, re uninstalled redownloaded installed the game again and i keep getting this error... some help pls

  7. #82
    NeronDomitius
    Guest

    Default

    i get this error to cant figure out what they mean , friend told me it was because of avg , but i removed all my anti virus programs, re uninstalled redownloaded installed the game again and i keep getting this error... some help pls [/b]
    here it is:
    http://www.ko4life.com/forums/index....owtopic=146040

  8. #83
    luckysz
    Guest

    Default

    Click on launcher and then press start, x-trap gets to step 3 then minimizes by the clock on right hand side, then nothing, the client doesn't come up or anything.

    i have tried:
    reinstalling
    coping files
    putting in the hosts thingy
    puting KO on the DEP

    i am using windows XP by dell

  9. #84
    luckysz
    Guest

    Default

    bump for answere

  10. #85
    stonepilot1421
    Guest

    Default

    i click on launcher and hit start and xtrap loads and then client apears and then i get message saying that xtrap cant update or somthing and it exits client. i kept doing that a few times and now it starts fine but when the screen goes black when client opening, nothing happens for bout 30 secs then it goes to a smaller black screen then exits out. no message or anything. any help?


    EDIT: fixed. http://www.ko4life.com/forums/index.php?sh...p;#entry1371856

  11. #86
    haru
    Guest

    Default

    knightonlineworld.com look at the news it says they have a problem idk when it will be fixed of if any are unaffected? unfair

Page 6 of 6 FirstFirst ... 23456

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •