Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 16 to 30 of 67

Crazy FPS lol - post your fps while loging in to the game

This is a discussion on Crazy FPS lol - post your fps while loging in to the game within the Media forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; The FPS on the log in screen isn't real its not even running a 3d render its basically a picture. ...
Page: 2


  1. #16
    Natazaku
    Guest

    Default

    The FPS on the log in screen isn't real its not even running a 3d render its basically a picture. So it doesn't matter.

  2. #17
    Promise Less, Do More Senior Member Danny's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    ישראל - In: New York
    Posts
    3,575

    Default

    3258, that's crazy.
    How much when u record in game?

    I got about 800+.[/b]
    800+ in game? Total lie because KO only supports up to 400 or 450, I forgot.

  3. #18
    Senior Member giga's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    The Win
    Posts
    5,845

    Default

    800+ in game? Total lie because KO only supports up to 400 or 450, I forgot.[/b]
    i think he was talkin about the login screen :P

  4. #19
    Senior Member Helseth's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,259

    Default

    my laptop is 2 years old and i have only 500 fps [/b]
    only 500, fak you look what i have

  5. #20
    Vicious
    Guest

    Default

    over 100 in game and 30-40 in moradon, but heres my fps during login;


  6. #21
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Queens, New York
    Posts
    447

    Default

    i get like 4.5k, no fraps or ko installed, and like 120 in game everywhere mord is like 70 or some shit

  7. #22
    Senior Member redhealer24's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    97

    Default

    i get like 4.5k, no fraps or ko installed, and like 120 in game everywhere mord is like 70 or some shit[/b]
    I would like to see a picture. If you don't have Fraps installed how do you know what your FPS is o.o?!

  8. #23
    DesertiCZek
    Guest

    Default

    I would like to see a picture. If you don't have Fraps installed how do you know what your FPS is o.o?![/b]
    +1 :unsure:

  9. #24
    ::ShockWave::
    Guest

    Default

    how do you get past 999? my fraps blocks it i think

  10. #25
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Queens, New York
    Posts
    447

    Default

    cuz there was a topic about this a while ago

  11. #26
    Question everything. Senior Member josri's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    The Netherlands.
    Posts
    4,766

    Default

    I would like to see a picture. If you don't have Fraps installed how do you know what your FPS is o.o?![/b]
    I know ingame if you talk to the max guy he shows you in left corner

  12. #27
    Senior Member giga's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    The Win
    Posts
    5,845

    Default

    chuck norris doesn't need fraps to see his FPS, he counts it himself

  13. #28
    Senior Member Nostyle's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,276

    Default

    chuck norris doesn't need fraps to see his FPS, he counts it himself[/b]
    LOL made me laugh haha :lol:

  14. #29
    Senior Member Metalkon's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Canada, NB
    Posts
    2,607

    Default

    I'l beat you all in about a week! h34r:

    [spoiler]Intel i7 920 CPU, 6GB DDR3 Ram, Geforce GTX260.[/spoiler]

  15. #30
    Senior Member Nostyle's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,276

    Default

    I'l beat you all in about a week! h34r:

    [spoiler]Intel i7 920 CPU, 6GB DDR3 Ram, Geforce GTX260.[/spoiler][/b]
    I need an i7 920 cpu (currently an 2,4 x 2 intel), got 4 gig ram and an GTX260


Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •