Results 1 to 12 of 12

Giga+6?

This is a discussion on Giga+6? within the Media forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Haxed Javana+6? h34r:...
Page: 1


  1. #1
    Senior Member Metalkon's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Canada, NB
    Posts
    2,607

    Default

    Haxed Javana+6? h34r:


  2. #2
    Senior Member punish3r's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    166

    Default

    omg...another post about this? :mellow:

    its a bug where javana axe is named same as giga when its upgraded...but it still has stats of javana...........

  3. #3
    Senior Member Metalkon's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Canada, NB
    Posts
    2,607

    Default

    Sorry for not knowing. :P

    I have always seen them being named Javana.

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Near table
    Posts
    966

    Default

    many ppl got scammed by this....

  5. #5
    Duro
    Guest

    Default

    Never heard of this bug

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,586

    Default

    when u unseal a javana it gets the name GiAntic axe, giga is named Gigantic Axe i think, when its unsealed :P

    If u buy a giga, just look for the lightning damage :P

  7. #7
    Senior Member OmgThisIsMe's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Proud to be Israeli
    Posts
    2,781

    Default

    I fucked up 1 time and i bought +3 in mercent , i didnt saw its glacier and not lighting , since i thought that Javana axe called Javana axe and not giga axe , anyway , i sold it for 15gb after 1 hour ^^

  8. #8
    Roberto
    Guest

    Default

    I fucked up 1 time and i bought +3 in mercent , i didnt saw its glacier and not lighting , since i thought that Javana axe called Javana axe and not giga axe , anyway , i sold it for 15gb after 1 hour ^^[/b]
    So you was that scammer in moradon with giga :P j/k

  9. #9
    Senior Member OmgThisIsMe's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Proud to be Israeli
    Posts
    2,781

    Default

    So you was that scammer in moradon with giga :P j/k[/b]
    ROFL , even if its wasnt joke , you from diez , i from Ares :P

  10. #10
    Senior Member Metalkon's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Canada, NB
    Posts
    2,607

    Default

    I think that my old giga+7 said giantic, it was not a Javana.

    Giga gets bugged with it aswell?

  11. #11
    Destructo
    Guest

    Default

    I think that my old giga+7 said giantic, it was not a Javana.

    Giga gets bugged with it aswell?[/b]
    giga says giga,
    javana says giga.

    Just another visual bug

  12. #12
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Western Mass.
    Posts
    1,159

    Default

    wtf happens to all the javana axes in the game? No one would be caught dead using one at +7, and even +8 isn't that good. I wonder if anyone has made a +9 and made a good axe out of this otherwise crappy axe.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •