Results 1 to 15 of 15

~*Green Monster*~

This is a discussion on ~*Green Monster*~ within the Media forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Anyone have this Green Colour Santa also?...
Page: 1


  1. #1
    ricky8178
    Guest

    Default



    Anyone have this Green Colour Santa also?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    your TV
    Posts
    5,497

    Default

    It's a Kecoon, not a santa my friend

  3. #3
    exar
    Guest

    Default

    that was a santa on my screen lol

  4. #4
    Banned Senior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    458

    Default

    huh?

  5. #5
    nathan16
    Guest

    Default

    lol wtf?

  6. #6
    james15
    Guest

    Default

    Oo wtf ?

  7. #7
    Senior Member sednanref's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    France
    Posts
    315

    Default

    Very bad photoshop :S

  8. #8
    LegendarY Senior Member Lev0's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    The Netherlands//Turkey
    Posts
    2,582

    Default

    lol but how can it looks like a santa and turn in like a kecoon

  9. #9
    sushuqq
    Guest

    Default

    lolz snowman also on my screen but oO oversized keku on kiwis :huh:

  10. #10
    Zenocide0408
    Guest

    Default

    Easy.

    This is an error with the npc looks .tbl file...

    The npc look for that mob is obviously wrong.

    Try to change your server.ini file version to 1515, and then proceed to launch the game, Hopefully it will p-atch over this error.


    Zenocide aka YourWish aka OneChop

  11. #11
    Senior Member elkar's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Czech Republic
    Posts
    1,116

    Default

    btw.... once GM spawned us that kecoon but it called scura5 or something like that, and it killed us all :-) and it was in isi floor with full-equipped tioc members... lol

  12. #12
    SilicoN
    Guest

    Default

    btw.... once GM spawned us that kecoon but it called scura5 or something like that, and it killed us all :-) and it was in isi floor with full-equipped tioc members... lol[/b]
    rofl, must have been a strong mob then :lol:

  13. #13
    Senior Boss Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Poland
    Posts
    907

    Default

    propably santa texutre is missing .. and every missing texture is random - kecoon ":P

  14. #14
    Black Irish Senior Member sir_locksley's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Phoenix, Arizona
    Posts
    1,758

    Default

    propably santa texutre is missing .. and every missing texture is random - kecoon ":P[/b]
    yah, if ur missing a texture file for a mob the game automatically defaults it as a kecoon skin... ive messed with my texture files abit too much when i get bored :$

    Even messed so much i mixed some files of like shields and stuff, i came up with shit like this shield :P



  15. #15
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Czech Republic
    Posts
    149

    Default

    i see that too, instead of santa

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •