Results 1 to 3 of 3

TR TO ENG!

This is a discussion on TR TO ENG! within the Off Topic forums, part of the Entertainment category; Dört insan, Guyanalı parlamento ve bir ABD vatandaşının önceki bir üyesi dahil, büyük fışkırma yakıt tedarik tankları ve tedarik çizgilerinde ...
Page: 1


  1. #1
    Aziznow
    Guest

    Default

    Dört insan, Guyanalı parlamento ve bir ABD vatandaşının önceki bir üyesi dahil, büyük fışkırma yakıt tedarik tankları ve tedarik çizgilerinde patlayıcıları ekerek New York'un John F. Kennedyi'ne uluslararası havaalanını saldırmaya komplo kurmakla suçlandı, federal yasa uygulama memurları, Cumartesi dedi.

    Üç şüpheli, tutuklandı, ve güncel olarak gözetimdedir.

    İddia edilen arsa, Guyana ve Trinidad'dan Müslüman uç fikirleri olanları karıştırdı, ABD memurları, resmen tutuklamaları ilan ediyor olan bir basın toplantısında dedi.

    Doğu New York bölgesi Roslynn R. Mauskopf için ABD avukatı, "En çok soğutmanın biri, hayal edilebilir çizer" onu çağırdı.

    "Sebep olmuş olacak olan harabiyet bu arsa, başarmıştı, sadece düşünülemezdir", o, dedi.

    Guyana'nın Defreitas, bir ABD vatandaşı ve yerlisinin olduğu Russell "Muhammed", Cuma gecesi Brooklyn'da tutuklandı, New York. 63 olan Defreitas, JFK'de daima yeşil havayolu taşımacılıkları için bir kargo hayvan eğiticisi olarak 1990lar'da çalıştı, yasa uygulama memurları, dedi. O, çağırma için gözüktü, bir ABD, Cumartesi günü Brooklyn'da yargılamadan önce.

    Federal memurlar, arsada karıştırılan diğerlerini dedi: Abdul Kadir, Guyanalı parlamentonun bir üyesi olarak hizmet eden Guyana'nın bir vatandaşı; Guyanalı vatandaş Abdel Nur; Ve Trinidadian vatandaşı Kareem Ibrahim.

    Kadir ve Ibrahim, Trinidad'da gözetimdedir, ve ABD, onların iade etmesini arıyor, yasa uygulama memurlarına göre.

    Nur, arsayla bağlantılı olarak yüklendi, ama tutuklanmadı. O, Trinidad'da olmak için inanılır.

    "Bizim, ilan ediyor olduğumuz uygulama hareketi bugün, terörist bir işe olgunlaştırmaktan terörist arsayı engellemek için alındı", FBI'in izini Mershon'a dedi. "Bu, kesin ve geniş nezarette işe alan çok kararlı bir gruptur".

    2006 Ocak'ta başlamak, dördü, havaalanının yakınında oturmaya ayrılmış çevreler boyunca koşan bir fışkırma yakıt ana yolunu patlatarak insanlar ve tetiğin binlercesini ekonomik bir felakete öldürmeye komplo kurdu, memurlar, dedi.

    Komplocular, Defreitas'ın bilgisi ve temaslarını kullandı






    Translate please.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    3,170

    Default

    * This is an international forum so please use ENGLISH in all your posts. Posts in different languages will be locked/deleted

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    your TV
    Posts
    5,497

    Default

    ban aziznow <_<

    no turkish in this forum

    /turkmode 1
    senin carkina sicacam a.q!
    /turkmode 0

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •