Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 46 to 60 of 65
Like Tree2Likes

Bug reports

This is a discussion on Bug reports within the Feedback forums, part of the General category; Fixed. Let me know if you find other sections with this problem....
Page: 4


  1. #46
    h4x0r Admin Devile's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    2,545

    Default

    Fixed. Let me know if you find other sections with this problem.

  2. #47
    Just do it Senior Member thing's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Floridaaaaa
    Posts
    1,431

    Default

    When you start replying to PMs repeatedly, they start looking like this


  3. #48
    h4x0r Admin Devile's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    2,545

    Default

    How many quotes "levels" were there? If you quote a quote too many times, eventually there will be no space for text and it will look like that.

  4. #49
    Just do it Senior Member thing's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Floridaaaaa
    Posts
    1,431

    Default

    It was about 5 times. I just don't remember the old forum doing it - either that or it took a lot more than just 5 quotes

  5. #50
    Just do it Senior Member thing's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Floridaaaaa
    Posts
    1,431

    Default


    When going to the banned users page on chrome there will be some weird translation thing.
    On Firefox that does not appear, but on both the characters "s x x" appear on the top left.

  6. #51
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    your TV
    Posts
    5,497

    Default

    Can't use the "insert image" button nor can paste a link on google chrome.

    whenever I want to post a pic i have to open up the topic in Firefox. Any solution to this?

  7. #52
    Just do it Senior Member thing's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Floridaaaaa
    Posts
    1,431

  8. #53
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    115

    Default

    Quote Originally Posted by thing View Post
    I have the same problem.. can u fix it guys, its boring not to see the market section !

  9. #54
    Banned Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Israel
    Posts
    2,943

    Default

    Quote Originally Posted by Spiro80 View Post
    I have the same problem.. can u fix it guys, its boring not to see the market section !
    Same for me, been happening for about two or three weeks now.

  10. #55
    BANNED FOR SCAMMING! Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    139

    Default

    this is the same problem i have too just typ in search marketsection =)

  11. #56
    (\/) (;,,;) (\/) Why not Zoidberg? Admin camaz0tz's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Somewhere between here and there
    Posts
    5,868

    Default

    Saying "same for me" isn't helping anything. Screenshot doesn't even help anything... how about explaining what the problem is? All it looks to me is like a format problem where it's giving the graphic section a blue background like the main forum sections. Which can be a bit weird, but nothing that's in dire need of a change.

  12. #57
    Just do it Senior Member thing's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Floridaaaaa
    Posts
    1,431

    Default

    Quote Originally Posted by camaz0tz View Post
    Saying "same for me" isn't helping anything. Screenshot doesn't even help anything... how about explaining what the problem is? All it looks to me is like a format problem where it's giving the graphic section a blue background like the main forum sections. Which can be a bit weird, but nothing that's in dire need of a change.
    You answered your own question.

  13. #58
    Banned Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Israel
    Posts
    2,943

    Default

    Quote Originally Posted by camaz0tz View Post
    Saying "same for me" isn't helping anything. Screenshot doesn't even help anything... how about explaining what the problem is? All it looks to me is like a format problem where it's giving the graphic section a blue background like the main forum sections. Which can be a bit weird, but nothing that's in dire need of a change.
    I really don't think the problem could be explained better than what the screenshot shows, obviously you understood it from the way you described it.
    "nothing that's in dire need of change" - lol'ed, so basically you're waiting for Devile to fix it?

  14. #59
    Banned Regular Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Jordan - home - infront of PC
    Posts
    363

    Default

    Quote Originally Posted by thing View Post
    hmm it's not a bug , i have it , and i can still click any market section i want ..

  15. #60
    (\/) (;,,;) (\/) Why not Zoidberg? Admin camaz0tz's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Somewhere between here and there
    Posts
    5,868

    Default

    Nvm, might have fixed it let me know if it's still bugged for those that see it bugged.

    Quote Originally Posted by coolboyp2 View Post
    lol'ed, so basically you're waiting for Devile to fix it?
    No, basically means I can take my time to fix it and don't need to feel rushed.

Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •