Nike heeft de laatste tijd zachtgroene en roze tinten toegevoegd aan een aantal van zijn Air Max-selecties, en die trend zet zich voort met de nieuw leven ingeblazen Kopen Nike Air Max 93. Hoewel de Swoosh op dit specifieke aanbod iets dichter bij oranje dan bij roze ligt, is het nog steeds past in dezelfde esthetiek die zowel "South Beach" als "Watermelon" wordt genoemd. Een grimmig wit bovenwerk kleedt het grootste deel van deze sneaker aan, terwijl de eerder genoemde tinten en een zwarte binnenschoen contrasteren om de look af te maken.Air Max Day is misschien al voorbij, maar dat betekent niet dat Nike plannen heeft om te stoppen met het uitbrengen van nieuwe kleurstellingen van hun klassieke Air Max-silhouetten. Nike Air Max 93 Goedkoop Vandaag krijgen we een blik op een gloednieuwe grijze en zwarte Air Max 93, getiteld "Neutral Indigo". Deze statige, afgezwakte versie van een klassieker heeft een overwegend zwart bovenwerk met de opvallende neopreen hoes, veters, swoosh en spatbord in donkergrijs voor contrast. Een witte tussenzool en grijze luchtbel maken het uiterlijk van de schoen compleet.

Voor het geval je het nog niet hebt opgemerkt, heeft Nike in 2018 een deel van zijn focus verlegd naar een paar van zijn minder gebruikte Air Max-silhouetten. Nike Air Max 93 te Koop Een van die modellen die een welverdiende heropleving krijgt, is de Air Max 93. Gemarkeerd door de terugkeer van de OG "Dusty Cactus" en "Flame Red" selecties, de Swoosh omringt die nostalgie met een aantal frisse nieuwe looks. Het begin van die nieuwe kick, is deze "Nebula Blue" iteratie waarin de 93 voornamelijk gekleed is in het wit met Total Orange en Nebula Blue details gemengd in de bovenkant.

Hoewel Nike Air Max 93 Schoenen misschien wel een van de minst gebruikte Air Max-silhouetten is, herleeft de Swoosh zijn kenmerkende tonglogo op een van de meest populaire modellen. Na een groot jubileumfeest voor de Air Max 1 in 2017, begint de sneaker zijn 2018-campagne met het eerder genoemde rubberen logo op de hiel van deze twee aanbiedingen. Deze twee selecties zijn volledig versierd met een bovenwerk van duurzaam canvas en hebben aantrekkelijke kleurstellingen die de verschillende kleurblokkeringsmogelijkheden van deze specifieke Air Max-variŽteit benadrukken. Fans van deze nieuwe kijk op het iconische silhouet hebben de keuze uit Elemental Gold met een Mineral Yellow Swoosh en Clay Green met Hyper Royal branding.

Er gaat niets boven een originele colorway van de Nike Air Max 93 Heren/Dames, maar deze nieuwste komt zeker in de buurt. De klassieke hardloper met grote bubbels, oorspronkelijk uit 1993, sluit zich aan bij de schijnbaar oneindige trend van monotone sneakers en krijgt nu zijn eigen volledig zwarte behandeling van boven naar beneden. Het is gemaakt van een superschone combinatie van ripstop nylon en nubuck, wat zorgt voor de meest onopvallende versie van de schoen ooit, en een must-have release voor de grootste fans van de schoen.

www.max270mall.com