Results 1 to 10 of 10

client is missing some files

This is a discussion on client is missing some files within the KO4life Private Server Area forums, part of the Private Servers category; idk if i should had made a new topic but my client is missing files the folder size is only ...
Page: 1


  1. #1
    defsin
    Guest

    Default client is missing some files

    idk if i should had made a new topic
    but my client is missing files the folder size is only 312mb when my cousin client folder is 600mb+ i dont have zone folder, ui, ui_us folders and im missing some more files is the client updated anywhere else cuz every installer i try ends up with me still missing files ...
    ps i dont have any av so that cant be deleting anything

  2. #2
    Call me Ghosty Senior Member SuperGhost's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,913

    Default

    The file might have corrupted while downloading, try again from a different source. Also if you are on Vista/7, right click on the exe and "Run as Administrator".

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    561

    Default

    same thing was happening to me, i just deleted my security and dl setup again and it worked

  4. #4
    wtf is juice? Senior Member trytankme's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    STRAYA!!!
    Posts
    1,590

    Default

    isnt it only 213.15 mb? :S
    aq my launcher isnt loading!

  5. #5
    Banned Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kanata eh?
    Posts
    7,163

    Default

    Quote Originally Posted by trytankme View Post
    isnt it only 213.15 mb? :S
    aq my launcher isnt loading!
    Compressed it's 213 mb

  6. #6
    Senior Member SlmShady's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    860

    Default

    Mine is like 563mb uncompressed

  7. #7
    defsin
    Guest

    Default

    thx its not missing anything no more

  8. #8
    dlovesa
    Guest

    Default

    i still cant et it to work. i got same problem.

  9. #9
    defsin
    Guest

    Default

    redownload the client from megaupload and then run the exe as admin when u installing

  10. #10
    Sεмρяε Fι Senior Member CroNe's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Belgium
    Posts
    1,255

    Cool

    KO and anti-virus programs always been a pain in the @ss.. check your avg

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •