Results 1 to 12 of 12

Windows 7 Problem

This is a discussion on Windows 7 Problem within the KO4life Private Server Area forums, part of the Private Servers category; I have my antivirus off and there shouldn't be no problems but for some reason after I launch the game ...
Page: 1


  1. #1
    Senior Member SinSexy's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Oak Harbor, WA
    Posts
    177

    Default Windows 7 Problem

    I have my antivirus off and there shouldn't be no problems but for some reason after I launch the game the screen becomes black the program closes. Did somebody get something similar? I already tried switching the Windows Vista, XP, and 98 Compatibility but I get the same response all the time.
    Any suggestions?

  2. #2
    Senior Member Shurt's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    U.S.A.
    Posts
    3,584

    Default

    Well, the game itself works fine under Windows 7, that much I know for sure. Having said that, do you have the resolution set to 1600xsomething (or something along those lines, I can't remember the exact dimensions)? If so, try changing that first... For some reason, the largest resolution didn't seem to like my computer when I tried.

  3. #3
    Senior Member SinSexy's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Oak Harbor, WA
    Posts
    177

    Default

    Quote Originally Posted by Shurt View Post
    Well, the game itself works fine under Windows 7, that much I know for sure. Having said that, do you have the resolution set to 1600xsomething (or something along those lines, I can't remember the exact dimensions)? If so, try changing that first... For some reason, the largest resolution didn't seem to like my computer when I tried.
    That's a relieve. I follow your advice. I changed the resolution but it is still giving me the same problem.




    After that I tried to use the troubleshooting but It would give me this:


    I don't know what else I can do lol. I'm quite new with Windows 7. I just purchased this laptop a few weeks ago.
    Last edited by SinSexy; 02-15-2010 at 03:41 AM.

  4. #4
    xiahou_yuan
    Guest

    Default

    I installed WIndows 7 too couple weeks ago.
    and I had same problem ( not on this server though, was on a diff private server )
    I dunno it usually happens right after I press start, sometimes you just gotta stay still until KO opens, sometimes I just press Alt tab to get msn or something else on my screen and wait a couple seconds, usually works.
    other problem could be your graphic card, I had alot of problems with it getting ko ON full screen without black bars on the sides.
    how to help the resolution problem with black bars
    Win7 Resolution Resize Problem - Page 2 - Windows 7 Forums
    that's all I can help you with

  5. #5
    Senior Member Chemical's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    3,127

    Default

    gordo, add me on msn.

    ask micton or warpath or gamer for it.

  6. #6
    Senior Member SinSexy's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Oak Harbor, WA
    Posts
    177

    Default

    Quote Originally Posted by xiahou_yuan View Post
    I installed WIndows 7 too couple weeks ago.
    and I had same problem ( not on this server though, was on a diff private server )
    I dunno it usually happens right after I press start, sometimes you just gotta stay still until KO opens, sometimes I just press Alt tab to get msn or something else on my screen and wait a couple seconds, usually works.
    other problem could be your graphic card, I had alot of problems with it getting ko ON full screen without black bars on the sides.
    how to help the resolution problem with black bars
    Win7 Resolution Resize Problem - Page 2 - Windows 7 Forums
    that's all I can help you with
    Thank you. I appreciate your help.

    Yeah I will gorda. The only bad thing is that I'm 15 hours ahead on time now lol

  7. #7
    :KnightOnline:
    Guest

    Default

    'I have my antivirus off and there shouldn't be no problems but for some reason after I launch the game the screen becomes black the program closes. Did somebody get something similar? I already tried switching the Windows Vista, XP, and 98 Compatibility but I get the same response all the time.
    Any suggestions? "


    Goto Data Execution Prevention and add ko launcher

    (start>mycomputer>properties>advanced>performances ettings>
    Data Execution Prevention)

    That is for windows xp btw.

    Last edited by :KnightOnline:; 02-16-2010 at 04:31 AM.

  8. #8
    Senior Member SinSexy's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Oak Harbor, WA
    Posts
    177

    Default

    Quote Originally Posted by :KnightOnline: View Post
    'I have my antivirus off and there shouldn't be no problems but for some reason after I launch the game the screen becomes black the program closes. Did somebody get something similar? I already tried switching the Windows Vista, XP, and 98 Compatibility but I get the same response all the time.
    Any suggestions? "

    Goto Data Execution Prevention and add ko launcher

    (start>mycomputer>properties>advanced>performances ettings>Data Execution Prevention)

    That is for windows xp btw.

    I tried to find something similar in my Windows 7 but couldn't find it. Thanks anyway. Well it seems that I won't be able to Play in this server

  9. #9
    Senior Member SinSexy's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Oak Harbor, WA
    Posts
    177

    Default

    Problem fixed. I just installed windows XP haha ><

  10. #10
    LEJ
    LEJ is offline
    Senior Member LEJ's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    665

    Default

    damn diehard=D just for a game=p

  11. #11
    Senior Member Chemical's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    3,127

    Default

    Quote Originally Posted by LEJ View Post
    damn diehard=D just for a game=p
    U don't wanna know how hard.


    Gordo, why didnt u add me yet?

  12. #12
    Validating
    Join Date
    May 2007
    Location
    The Uk
    Posts
    69

    Default

    bro you can get to data execution prevention on windows 7,, I can

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •