Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30

Dont need Prem to Login?

This is a discussion on Dont need Prem to Login? within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Apparently you don't need premium to log in game anymore, which if I might add is AWESOME. If I am ...
Page: 1


  1. #1
    Banned
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    vagina
    Posts
    1,283

    Default

    Apparently you don't need premium to log in game anymore, which if I might add is AWESOME.

    If I am wrong please someone correct me.

  2. #2
    lil_mageskillz
    Guest

    Default

    Apparently you don't need premium to log in game anymore, which if I might add is AWESOME.

    If I am wrong please someone correct me.[/b]
    havnt seen that dam message yet on my priest acount which has no prem. good thing

  3. #3
    Stronger
    Guest

    Default

    that would be a huge step in the right direction, fingers crossed

  4. #4
    R.I.P Impulsive Senior Member jaspreet's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    New York
    Posts
    2,569

    Default

    everytime i log, i dont see a single bar on the servers so...

  5. #5
    angelsdream
    Guest

    Default

    you are wrong, tryed to log on x1 without premium it failled

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    vagina
    Posts
    1,283

    Default

    you are wrong, tryed to log on x1 without premium it failled[/b]
    did it give you the sorry non premium users not allowed to login at this time message?

  7. #7
    trz
    Guest

    Default

    probably a bug and they will fix <_<

  8. #8
    lil_mageskillz
    Guest

    Default

    would be the best thing ever is its actually true :P

  9. #9
    Senior Member KillerJ's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Canada
    Posts
    964

    Default

    yea but whats the point of playing ko without prem ... youll never even be able to keep up with the lvling and shit.. and pking has a disadvantage when you got no prem... unless your bored with it and you only log on to talk to people and do nothing.. but anyways..

  10. #10
    angelsdream
    Guest

    Default

    did it give you the sorry non premium users not allowed to login at this time message?[/b]
    the famous dc from server

  11. #11
    Banned Senior Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    577

    Default

    Its just promoting thing they remove user cap. The day after merchant hack happend they also open all servers

  12. #12
    Hustlin' Senior Member kgllegend's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    619

    Default

    Well keep in mind that not everyone has downloaded the expansion yet.

  13. #13
    Promise Less, Do More Senior Member Danny's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    ישראל - In: New York
    Posts
    3,575

    Default

    Nah, sometimes when you try to log in as a non-premium member, connecting to 1st (active) servers would DC you after saying "Successfully logged into _ _ _ 1 but failed to launch game" or whatever.
    I think it&#39;s just temporary, go go advertise and get more KO players ;D

  14. #14
    Senior Member UbiQuitousCZ's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Skay´Halva
    Posts
    379

    Default

    we can log cos servers are empty... sometimes servers 1 are full, so we are getting dc during loging, but servers 2 are on 50% capacity, so...

  15. #15
    Aus Rep Senior Member silentdj's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Australia
    Posts
    2,689

    Default

    i havnt got it on all servers last night, also servers look like the beta ones, no limit.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •