Page 6 of 7 FirstFirst ... 234567 LastLast
Results 76 to 90 of 101

How long does it take for you to load KO?

This is a discussion on How long does it take for you to load KO? within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; 1-1,5min -_- I have 512mb ram & AMD Athlon 3000+ :S...
Page: 6


  1. #76
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Poland
    Posts
    136

    Default

    1-1,5min -_- I have 512mb ram & AMD Athlon 3000+ :S

  2. #77
    Lag0nx
    Guest

    Default

    256Ram
    1-2min depends.

    If too many programs on it crashes ftw..


    B> 2gb ram

  3. #78
    sophiem
    Guest

    Default

    about 30 sec and relog about 10

    every1 who saying under 20 is a lier :P

  4. #79
    poiz3n
    Guest

    Default

    when im in mord and load game, about 3seconds, emc/ luf like 20

  5. #80
    Senior Member Glory123's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    canada ftw
    Posts
    137

    Default

    2gb ram
    cpu dual core 3.40 ghz

    5 second to log
    15 sec to write id and pwd

  6. #81
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Singapore
    Posts
    421

    Default

    dual core e6600 2.4ghz
    2gb ram

    1st load = 15 sec or so (not including the time i take to type my user/pass and server/char select)
    after = 8 sec or so

  7. #82
    Da Camel Senior Member Killing spree's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,078

    Default

    first time around 30sec,
    second time around 4-5 seconds

  8. #83
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Australia
    Posts
    232

    Default

    I've been playing since almost the start of KO. It wasnt until like 1 week ago someone told me that if i turn of my antivirus it wouldnt take me 20 minutes to log... now its 1 minute..

    owned haha :blink:

  9. #84
    prophetmad
    Guest

    Default

    if u load in less than 20 (that counts since u put ur id and pass) u r a god damn haxxor T_T
    mine takes 53 since i click the ko icon

  10. #85
    Senior Member PADDY's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    3,520

    Default

    the biggest time gap for me was between typing in my username and password, and it actually showing me the server list, anyone else find that? just that part took me about a minute to do

  11. #86
    Senior Member Stift's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Netherlands
    Posts
    392

    Default

    20+sec for first time
    when i have reloged a lot at end of day like 5sec - 10sec
    starting from launcher

    Dual core 2.4 ghz (each)
    2gb ram[/b]
    Same

  12. #87
    Banned
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    NYC
    Posts
    1,615

    Default

    I usually take aroudn 5-10min ....

    crap comp "sigh"...

  13. #88
    stevouk
    Guest

    Default

    mine load instantly, i have quad core processor ect tho

  14. #89
    stevouk
    Guest

    Default

    Intel Core 2 Extreme Processor with Quad Core Technology

    Extreme 2.66GHz, 1066MHz FSB, 1 x 8MB full-speed level 2 Cache

    NVIDIA nForce 680i SLI

    Standard 2GB Dual Channel DDR2 SDRAM at 1066MHz

    4GB of system memory

    Standard Dual NVIDIA GeForce 8800 GTX SLI

    2 x 768MB GDDR3 dedicated video memory

    Quad DVI and S-Video outputs with quad-display support

    Quad 750gb Hardrives

    2x Blu-ray Disc (BD-ROM) Reader / Writer

    and thats why it loads instantly, they're my computer specs.

  15. #90
    McGuff1
    Guest

    Default

    4GB of system memory[/b]
    It's probably the amount of memory you have that determines how fast a game loads.

    My biggest complaint is shutting it down takes forever. That stupid webpage it loads is getting annoying. I already have premium!

    Sometimes I [Alt] F4. That closes the client real quick!

Page 6 of 7 FirstFirst ... 234567 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •