Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Inventroy bug?

This is a discussion on Inventroy bug? within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; A friend gave me 19 TS to sell cause I have a merchant thats on most of the time. as ...
Page: 1


  1. #1
    srzknight7
    Guest

    Default

    A friend gave me 19 TS to sell cause I have a merchant thats on most of the time. as soon as he traded them to me my inventory bugged and i can't trade merchant or move anything in my inventory. Were those dupes? My friend is trustworthy. He probably just got screwed if so. If they are dupes do i have to destroy the whole stack or just the 19 I got from him. (I have 200 already)

  2. #2
    aka Manipulation Senior Member KungPaoChicken's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,702

    Default

    you need cs help or gm help to do it. i dont think you can destroy it.

  3. #3
    Senior Member Suicune's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,120

    Default

    have you relogged ?

    i doubt some1 will dupe TS

    also items that are duped appear in grey. are your TS grey?

  4. #4
    J
    J is offline
    Senior Member J's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    It's hot here
    Posts
    3,029

    Default

    A friend gave me 19 TS to sell cause I have a merchant thats on most of the time. as soon as he traded them to me my inventory bugged and i can't trade merchant or move anything in my inventory. Were those dupes? My friend is trustworthy. He probably just got screwed if so. If they are dupes do i have to destroy the whole stack or just the 19 I got from him. (I have 200 already)[/b]
    You can't have more than 200 of whatever you have, or it gets bugged and just sits in your inventory.

  5. #5
    Senior Member slicethem's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Germany
    Posts
    361

    Default

    You can't have more than 200 of whatever you have, or it gets bugged and just sits in your inventory.[/b]
    everything but pots

  6. #6
    From the beginning Senior Member EG4L's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    England
    Posts
    2,119

    Default

    they will all get deleted probs on next maintenance. Or if you catch a gm online he could make it to 190.

  7. #7
    srzknight7
    Guest

    Default

    I thought it was 200 of stuff like BUS and things like that. I didn't realize ts counted towards that, or is that new with the patch?

  8. #8
    kamikadzeee
    Guest

    Default

    after maintence they all will be deleted.. or found a gm (gl on that)

  9. #9
    Senior Member UbiQuitousCZ's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Skay´Halva
    Posts
    379

    Default

    You can't have more than 200 of whatever you have, or it gets bugged and just sits in your inventory.[/b]
    i saw players selling more than 200 scrolls (BUS) and gems (opal,etc), so maybe after expansion, these 200 limit is gone...

  10. #10
    Banned
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany ಠ_ಠ
    Posts
    7,324

    Default

    i saw players selling more than 200 scrolls (BUS) and gems (opal,etc), so maybe after expansion, these 200 limit is gone...[/b]
    No, they use magic bag to sell more stacks of same items.
    And yes everything bugs ur inventory if you have more then 20 if the item is more then 15k or 35k (not sure) worth to npc.

  11. #11
    srzknight7
    Guest

    Default

    so if I buy a magic bag it would not be a problem? the magic bag would cost less deleteing the scrolls

  12. #12
    kamikadzeee
    Guest

    Default

    i think you cannot put them to magic bag then they are buged

  13. #13
    srzknight7
    Guest

    Default

    oh well, thanks guys 50M mistake. not the end of the world

  14. #14
    aruc
    Guest

    Default

    some time ago i had this same problem... with bezoar of glyptodont i think.... i wait until maintenance... but not all were deleted.... i had 190 after maintenance and not the 2xx ... without help of GM or anything. I did send a ticket but never replied, so i dont know if it helped.

    good luck on that

  15. #15
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    on earth
    Posts
    115

    Default

    if its just ts scrolls use some up
    u cant sell merchant or trade but if u have it on your skill bar already hten just use a few and it will solv the prob

    if its not on your skill bar then u sol and call cs

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •