Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

New Patch! What has changed??

This is a discussion on New Patch! What has changed?? within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Im working atm but a question too all current online gamers: New Patch!! Any changes? Like: -Dupe Wipe? -Dupe Wipe? ...
Page: 1


  1. #1
    Tha_Diablo
    Guest

    Default New Patch! What has changed??

    Im working atm but a question too all current online gamers:

    New Patch!! Any changes?

    Like:

    -Dupe Wipe?
    -Dupe Wipe?
    -Dupe Wipe?
    -others…..?

    (Cypher server..)

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,554

    Default

    _no
    _no
    _no
    _new launcher

  3. #3
    TunaFishyMe
    Guest

    Default

    font xD

  4. #4
    joedaki
    Guest

    Default

    ^^ :lol: if manes is up does that mean clan bug is fixed?

  5. #5
    justicetoall
    Guest

    Default

    all patches contain koxp fixes ,

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,554

    Default

    not fix ,it just take them 20min each time to update the offsets ,nothing more

  7. #7
    Tha_Diablo
    Guest

    Default

    W*T*F*! h43r:

    ok thats NOT so great! I dont care font or launcher! I care gameplay!

    Like:

    * Cheat Free
    * Bug Free
    * Dupe Free

    Still no PUS too trade?

  8. #8
    h4x0r Admin Devile's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    2,545

    Default

    Originally posted by Flippy
    not fix ,it just take them 20min each time to update the offsets ,nothing more
    Still they are fucked since their hack doesnt work properly (most features dont work) and their customers keep wasting days and days. Now this patch that screws them even more, makes the hack less appealing.

  9. #9
    PamelaAnderson
    Guest

    Default

    Makes you wonder if KO ever thought of just coming out with a new patch every few days, :huh:
    or at regular restarts.
    Even if it just changes minor KO text and the compiled offsets or something. :blink:

    That would give Xtrap and all more ammo to look for,
    and cause regular delays to 3rd party tools,
    making them less appealing. :angry:

  10. #10
    Bleek
    Guest

    Default

    Originally posted by PamelaAnderson
    Makes you wonder if KO ever thought of just coming out with a new patch every few days, * :huh: *
    or at regular restarts.
    Even if it just changes minor KO text and the compiled offsets or something. *:blink: *

    That would give Xtrap and all more ammo to look for, *
    and cause regular delays to 3rd party tools,
    making them less appealing. *:angry:
    K2 isn't that smart.

  11. #11
    PamelaAnderson
    Guest

    Default

    It seems that way, but you dont have to be a rocket scientest
    to figure out that regular updates cause disruption in 3rd party tools,
    and require them to have regular staffing. :mellow:

    For instance, if they came out with patches on Friday Nights,
    some 3rd party tool's might not get fixed until Monday,
    or vice versa. :lol:

  12. #12
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,554

    Default

    Originally posted by Devile+--><div class='quotetop'>QUOTE(Devile)</div>
    <!--QuoteBegin-Flippy
    not fix ,it just take them 20min each time to update the offsets ,nothing more
    Still they are fucked since their hack doesnt work properly (most features dont work) and their customers keep wasting days and days. Now this patch that screws them even more, makes the hack less appealing.[/b]

    thats right but i still dont think that its k2 who do a "good job fixing koxp" but just a new exe with new offset...

  13. #13
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    448

    Default

    Originally posted by Flippy
    _no
    _no
    _no
    _new launcher
    what's different about the launcher? Mine looks the same. The only difference I see is I get the non-premium message on all beramus servers without the game even trying to connect it seems.

  14. #14
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,554

    Default

    its k2 who said they changed the launcher

  15. #15
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    448

    Default

    ok, i see now. more lies from K2.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •