Results 1 to 8 of 8

Windows 7 SP1?

This is a discussion on Windows 7 SP1? within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Has anyone fully updated to Win7 service pack 1 who run Knight Online and have issues?Or any other non game ...
Page: 1


  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    East Coast, West Coast,and WorldWide
    Posts
    51

    Default Windows 7 SP1?

    Has anyone fully updated to Win7 service pack 1 who run Knight Online and have issues?Or any other non game related issues?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Québec
    Posts
    58

    Default

    nothing unusual here

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    176

    Default

    Haven't had any issues with it so far on my end either

  4. #4
    /Quit_Game Senior Member sonvicky's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    1,025

    Default

    Nope neither have I... I've only been having a big with youtubes player, the video doesn't show if I higher the quality above 360 while I can still hear sound.. But that is either from the SP1 or from the update I did the very same day with flash player, either way it should work perfectly fine on USKO.

  5. #5
    Senior Member regiss's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Poland
    Posts
    3,506

    Default

    work good for me. Non problems so far.

  6. #6
    Light as wind... Drakren's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Czech Republic
    Posts
    7

    Default

    Quote Originally Posted by sonvicky View Post
    Nope neither have I... I've only been having a big with youtubes player, the video doesn't show if I higher the quality above 360 while I can still hear sound.. But that is either from the SP1 or from the update I did the very same day with flash player, either way it should work perfectly fine on USKO.
    Hi.
    Iam using Opera (in IE it works ) and i had same problems. But try to turn off hardware acceleration. It worked for me.

  7. #7
    TayeuleEsti
    Guest

    Default

    well, i run KO with windows 7, no problem at all except for this one.. and i don't know if its because of my labtop, but i can't use the # to use macros... when u want to ask for buff call 555 or whatever.. anyone else got that problem ? on my deskop its working... so i wonder if its my labtop....

    thx for helping

  8. #8
    Senior Member tommmay's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    317

    Default

    Quote Originally Posted by sonvicky View Post
    Nope neither have I... I've only been having a big with youtubes player, the video doesn't show if I higher the quality above 360 while I can still hear sound.. But that is either from the SP1 or from the update I did the very same day with flash player, either way it should work perfectly fine on USKO.
    looks like a gfx card problem or driver

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •