Results 1 to 8 of 8

Computer Not Booting Up HELP

This is a discussion on Computer Not Booting Up HELP within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; My main computer that I play KO isnt booting up anymore. It was fine the day this problem started happening ...
Page: 1


  1. #1
    Senior Member MauiWowie's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    179

    Default

    My main computer that I play KO isnt booting up anymore. It was fine the day this problem started happening . All I did was shut down my computer for awhile and when I went to go start it back up it just keeped rebooting after this screen




    Anyone know how to fix this problem? I tried starting it in safe mode with networking and it would try to load again but would reboot again after the screen.

  2. #2
    twitch.tv/sneaksdota Senior Member SnEaKy's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Chicago, IL, USA
    Posts
    538

    Default

    I remember when I had a rebooting problem with my PC, the processor was overheating because the heatsink on it came loose, so it just kept restarting and turning off on me. So I opened it up and tightened the heatsink and it stopped turning off...

    You can enter BIOS and check the temperature of your computer, see if it climbs at all before the computer restarts.

  3. #3
    Senior Member Darkuda's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    139

    Default

    having same problem on one of my other comps, it would be nice to find a fix for this

  4. #4
    hej
    Guest

    Default

    Test memory

  5. #5
    Call me Ghosty Senior Member SuperGhost's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,913

    Default

    One of the following files have become corrupted hence you are having trouble booting your computer...

    Code:
    Boot.ini
    NTLDR
    Ntdetect.com
    For more detailed explanation please take a look at the following link

    http://articles.techrepublic.com.com/5100-...11-6031733.html

  6. #6
    hej
    Guest

    Default

    Or maybe you have installed SP3, try to uninstall it in safe mode if its installed.

  7. #7
    Banned
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Boston Mass aka Murder Mass . . . . ';-] . . . Server: ares best server Clan: BuDDaH grade: [1] Clan Rank:43 gg clan Character: BuDDaH
    Posts
    1,485

    Question

    Or maybe you have installed SP3, try to uninstall it in safe mode if its installed.[/b]
    just reformat the computer useing your windows cd.

  8. #8
    BANNED FOR SCAMMING!
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    London
    Posts
    944

    Default

    Insert your Windows CD and select REPAIR If it works this is much less messy than reinstalling from scratch

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •